STIŽE MANU ČAO: Pre koncerta prvo u provod!

Raspordat koncert

STIŽE MANU ČAO: Pre koncerta prvo u provod!

Pop kultura -
Teško je objasniti, ali u Srbiji se osećam nekako bezbrižno i opušteno jer me podseća na sever Španije, odakle su moji roditelji, rekao je Manu Čao

Manu Čao uskoro stiže u Beograd.

Pretpostavlja se da će u toku večeri izaći negde na domaće pivo i rakiju koju je naručio od organizatora i provede se s ekipom pristiglom iz Barselone, a sutra - da se "obračuna" s, po svemu sudeći, prepunom Halom sportova i fanovima koji mesecima iščekuju ovaj koncert.

Sve ulaznice za parter su uveliko rasprodate, a ostale još danas mogu da se nađu po ceni od 2.500 dinara, dok će sutra, ako ih uopšte ostane, koštati 3.000 dinara.

Međutim, svako ko je ovog večitog buntovnika video uživo na delu, složiće se da se za ove karte vredi "iscimati". Čak i Manu Čao pamti fantastičnu atmosferu koju njegove pesme provociraju kod ovdašnje publike.

"Nikada neću zaboraviti koncerte u Beogradu i Novom Sadu. Hvala vam za ta mala blaga u mom sećanju! Teško je objasniti, ali u Srbiji se osećam nekako bezbrižno i opušteno jer me podseća na sever Španije, odakle su moji roditelji. Srećan sam što ću ponovo posetiti Balkan i uživati u vašoj kulturi koju, nažalost, i dalje razara malobrojna elita", rekao je Manu Čao uoči dolaska.

Koncert će, kako je najavio, trajati preko dva sata. "La Vida Tombola", "Me Gustas Tu", "King of the Bongo", "Mi Vida" i mnogi drugi hitovi hitovi staju u regularan deo koncerta, a najavljeno je i nekoliko ekskluziva, dosad neobjavljenih numera kao što je “Tadibobeira”.

Zanimljivo je da Manu Čao često produži koncert za čak dva bisa tako da - ne prekidajte s aplauzom. U međuvremenu, nemojte se iznenaditi ako čuvenog muzičara i članove njegovog benda sretnete negde u gradu - ostalo je zapamćeno da su se, pre nastupa na Tašu 2002. vozili tramvajem po Beogradu, upoznajući se sa svima koji bi ih prepoznali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track