Najnovije vesti

ŠALJIVDŽIJE NA INTERNETU: Ismejana golišava Majli Sajrus

Parodija na Wrecking ball

ŠALJIVDŽIJE NA INTERNETU: Ismejana golišava Majli Sajrus

Pop kultura
Na veoma šaljiv načim na društvenim mrežama pojavile su se fotomontaže pevačice

Kontroverzna pevačica Majli Sajrus snimila je spot potpuno gola za novu pesmu "Wrecking ball", koji je u  jedan od najgledanijih na "Jutjubu". Sada su se na internetu pojavile razne parodije na njega.

Tokom prva 24 časa od puštanja spota u ponedeljak, ovaj video je prikupio neverovatnih 19,1 milions pregleda. A trenutno ima više od 70 miliona pregleda.

Majli je preko noći prešla put od slatke devojčice do kontroverzne divljakuše. Njen stajling i ponašanje svi osuđuju, mada se ona ne osvrće na kritike. Šaljivdžije na internetu su ismejale Majlin spot raznim fotografijama i montažama: odsecali su joj glavu ili delove tela i uklapali ih na druge fotografije.

Tako su umesto pevačicine glave postavili glavu Nikolasa Kejdža kako se ljulja go, kao i ogromna kugla na kojoj sedi obznažena pevačica krenula je da smoždi Indijana Džonsa, a njena kugla slepila je Homera Simpsona.

U intervjuu za MTV, pevač Bili Rej Sajrus, Majlin otac, izjavio je da se ponosi na svoju ćerku i da je podržava u svemu. Njen album "Bangerz" biće pušten 8. oktobra, a nastao je u saradnji sa Britni Spirs.

Ostale fotografije možete da pogledate ovde.

http://www.youtube.com/watch?v=U0Og4LaB1Zc

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...