ŠALJIVDŽIJE NA INTERNETU: Ismejana golišava Majli Sajrus

Parodija na Wrecking ball

ŠALJIVDŽIJE NA INTERNETU: Ismejana golišava Majli Sajrus

Pop kultura -
Na veoma šaljiv načim na društvenim mrežama pojavile su se fotomontaže pevačice

Kontroverzna pevačica Majli Sajrus snimila je spot potpuno gola za novu pesmu "Wrecking ball", koji je u jedan od najgledanijih na "Jutjubu". Sada su se na internetu pojavile razne parodije na njega.

Tokom prva 24 časa od puštanja spota u ponedeljak, ovaj video je prikupio neverovatnih 19,1 milions pregleda. A trenutno ima više od 70 miliona pregleda.

Majli je preko noći prešla put od slatke devojčice do kontroverzne divljakuše. Njen stajling i ponašanje svi osuđuju, mada se ona ne osvrće na kritike. Šaljivdžije na internetu su ismejale Majlin spot raznim fotografijama i montažama: odsecali su joj glavu ili delove tela i uklapali ih na druge fotografije.

Tako su umesto pevačicine glave postavili glavu Nikolasa Kejdža kako se ljulja go, kao i ogromna kugla na kojoj sedi obznažena pevačica krenula je da smoždi Indijana Džonsa, a njena kugla slepila je Homera Simpsona.

U intervjuu za MTV, pevač Bili Rej Sajrus, Majlin otac, izjavio je da se ponosi na svoju ćerku i da je podržava u svemu. Njen album "Bangerz" biće pušten 8. oktobra, a nastao je u saradnji sa Britni Spirs.

Ostale fotografije možete da pogledate ovde.

http://www.youtube.com/watch?v=U0Og4LaB1Zc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja