NEMA GRANICE: Ovo su holivudske zvezde kojima godine nisu važne

Ljubavne priče

NEMA GRANICE: Ovo su holivudske zvezde kojima godine nisu važne

Pop kultura -
Nikolas Kejdž je 20 godina mlađu suprugu Alis Kim upoznao kad je radila u suši restoranu, a venčali su se pet meseci kasnije

Svet poznatih prepun je neobičnih ljubavnih priča i parova između kojih je velika razlika u godinama. Sedamdesetrogodišnji glumac Patrik Stjaurt, najpoznatiji kao kapetan Pikard iz Zvezdanih staza, nakon dva propala braka, nedavno se opet oženio, i to s tridesetpetogodišnjom džez pevačicom Sani Ozel.

Pedesetpetogodišnji Alek Boldvin prošle godine se venčao s dvadesetosmogodišnjom instruktorkom joge Hilarijom Tomas.

Četrdesetdevetogodišnji Nikolas Kejdž je 20 godina mlađu suprugu Alis Kim upoznao kad je radila u suši restoranu. Pet meseci kasnije su se venčali.

Osamdesetogodišnja Džoan Kolins je 11 godina u braku s 32 godine mlađim pozorišnim menadžerom Persijem Gibsonom. Na pitanje o njihovoj razlici u godinama, slavna glumica se našalila: “Ako umre, umre.” Vredi spomenuti da joj je to peti suprug.

Četrdesetčetvorogodišnji Hju Džekman voli starije. Njegova supruga Debra Li Furnes ima 57 godina. S njom ima dvoje usvojene dece.

Četrdesettrogodišnja Dženifer Lopez je nakon razvoda od Marka Entonija utehu pronašla u zagrljaju 18 godina mlađeg Kaspera Smarta. Četrdesetčetvorogodišnja Selin Dion upoznala je sadašnjeg supruga, sedamdesetjednogodišnjeg Renea Angelila na početku karijere. Sada imaju tri sina.

Četrdesettrogodišnja Maraja Keri našla je sreću s 11 godina mlađim Nikom Kanonom, s kojim se venčala nakon samo šest meseci veze.

I pedesetpetogdišnja pop diva Madona verila se za 30 godina mlađeg dečka i plesača Brahima Zaibata. Vudi Alen koji ima 77 godina još uvek je u braku s četrdesetjednogodišnjom Sun-Ji Previn, s kojim ima dve usvojene ćerke.

Legendarni Erik Klepton (68) se pre 11 godina venčao sa 31. godinu mlađom Melijom Mekenerdži. Zanimljivo je da Melia kad je upoznala Erika, uopše nije znala da je slavan, što mu se dopalo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track