RASPLAKALA SE NA SCENI: Majli Sajrus opet polugola!

Još jedan skandalozni nastup

RASPLAKALA SE NA SCENI: Majli Sajrus opet polugola!

Pop kultura -
Pevačica je na festival u Las Vegasu došla u mrežastoj haljini, bez grudnjaka, a tokom nastupa se rasplakala

Pevačica Majli Sajrus ni nakon skandaloznog nastupa na dodeli MTV nagrada, zbog kog ju je ostavio i verenik Lijam Hemsvort, ne prestaje sa skidanjem u javnosti.

Naime, ona je na festival u Las Vegasu došla u mrežastoj haljini, bez grudnjaka, a tokom nastupa se rasplakala.

"Skinula sam se zato što imam probleme", rekla je Majli Sajrus, nakon što su svi osudili njen ples u vešu na MTV VMA dodeli. Sudeći po najnovijim fotografijama, mlada pevačica te probleme još nije uspela da reši, pa je zato publici ponovo pokazala grudi.

U mrežastoj haljini, u kojoj se pojavila na "iHeart Radio" muzičkom festivalu, jasno su se videle njene obline, dok je bradavice pokrila crnim krugovima. Kao da to nije bilo dovoljno, nosila je i krznene rukave, u kombinaciji sa čizmama od šljaštećih lanaca. Slikanje nije moglo da prođe bez izbacivanja jezika - novog zaštitnog znaka Majli Sajrus, čiju poentu publika i dalje pokušava da shvati.

Za nastup na festivalu takođe je odabrala provokativnu kombinaciju. Ovoga puta pojavila se u belom korsetu i dubokim gaćicama sa trakama, pa se hvatala za međunožje, uprkos tome što je u prvim redovima sedela njena majka.

Međutim, dok je izvodila hit "Wrecking Ball", pevačica se rasplakala, a mnogi tvrde da je pesma posvećena upravo Lijamu, koji je već viđen kako se ljubi sa drugom devojkom.

Na trenutak je sišla sa bine i bacila se mami u zagrljaj, a zatim se ponovo popela i nastavila da igra, kao da se ništa nije desilo.

http://www.youtube.com/watch?v=UxrZRsafyIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track