VIDEO: Kako izgleda najlepša Bosanka na svetu

Lepota bez Fotošopa

VIDEO: Kako izgleda najlepša Bosanka na svetu

Pop kultura -
Kada sam videla da su uz mene na njihovoj listi bili i poznati svetski modeli, koji rade za najpoznatije svetske modne kuće, veoma sam se iznenadila, rekla je Sonja Zekić, najlepša žena na svetu
1 / 4

Bosanka Sonja Zekić proglašena je za najlepšu prirodnu lepoticu na planeti, prema izboru sajta "Beautiful Women Pedia".

Naime, Sonja je proglašena za najlepšu prirodnu ženu na svetu 2013. godine, kojoj nije potreban Fotošop da bi izgledala prelepo.

“Sonja je odličan primer lepe i prirodne devojke. Ona ima sjajno lice i besprekorno telo s besprekornim ženskim atributima. To i jeste razlog da "Beautiful Women Pedia" proglasi Sonju Zekić najlepšom prirodnom lepoticom na svetu 2013.

"Sonja je predivna i njena lepota je prirodna što je danas sve teže pronaći, jer živimo u svetu veštačkog – obmana , genetski modifikovane hrane, fotošopa, plastičnih operacija i slično”, piše na sajtu.

Lepotica živi u Sarajevu, a poreklom je iz Žepča, rado je viđena u više spotova poznatih kantautor. Pobednica među top 20 na takmičenju Gentleman’s Choicea (2012.god.)

Sonja je u jednoj televizijskoj emisiji pričala o tome kako je saznala da je najlepša žena na svetu. "Amerikanci su me o pobedi obavestili putem mejla. Oni su moje fotografije pronašli na internetu i na Fejsbuku, a onda je njihov žiri mene proglasio najlepšom prirodnom ženom za ovu godinu. Kada sam videla da su uz mene na njihovoj listi bili i poznati svetski modeli, koji rade za najpoznatije svetske modne kuće, veoma sam se iznenadila. Posebno sam ponosna na ovu pobedu koja će mi, nadam se, otvoriti mnoge mogućnosti da napredujem u svetu mode. Sa portala su me pozvali da budem članica njihovog žirija za narednu godinu kako bismo izabrali moju naslednicu", ispričala je lepa Bosanka.

Na pitanje da li je svesna svoje prirodne lepote, Sonja kaže da su joj oduvek govorili da je lepa, ali ona sebe ne gleda na taj način, već više ceni svoje osobine koje smatra vrlinama.

U video snimku pogledajte njen intervju, a u našoj galeriji fotografije Sonje Zekić.

http://www.youtube.com/watch?v=-guHz41vHBI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track