MAJKA ANDREJA PEJIĆA O PROMENI POLA SINA: Srećna sam što sam dobila ćerku!
Foto: Reuters

Podrška porodice

MAJKA ANDREJA PEJIĆA O PROMENI POLA SINA: Srećna sam što sam dobila ćerku!

Pop kultura -
Andrej je u svemu što radi oduvek imao punu podršku porodice i svi smo zajedno učestvovali u svemu ovome, tako što smo ga bezrezervno podržavali

Androgini model Andrej Pejić (22) više nije Andrej već Andreja. Ovo je objavljeno na njegovim zvaničnim profilima na socijalnim mrežama, a tu vest potvrdila i majka Jadranka Savić, koja živi u Australiji.

"Andrej će ubuduće biti devojka. Verujte, to je veliki korak i vrlo teška tranzicija. Andrej je u svemu što radi oduvek imao punu podršku porodice i svi smo zajedno učestvovali u svemu ovome, tako što smo ga bezrezervno podržavali. Srećna sam što imam ćerku. Ipak, najveći korak je učinio on", rekla je Jadranka.Andreja Pejić se na društvenim mrežama zahvalila obožavaocima na pruženoj podršci prilikom javnog objavljivanja promene pola. Andreja se takođe obratila i svim mladim ljudima koji su zarobljeni u telu drugog pola.

"Znam da je teško, jer sam se tako osećala, ali zapamtite da je vaše pravo da budete prihvaćeni onakvi kakvi ste i da zaslužujete isto poštovanje, kao i bilo koje ljudsko biće na planeti. Sada kao žena želim da dokažem da nakon tranzicije, koja je za mene bila spasonosan proces, mogu biti srećna i uspešna u svom novom životnom poglavlju, bez potrebe da se odreknem svoje prošlosti”, napisala je Andreja.

Andreja Pejić je uzdrmala svetsku modnu scenu još 2010. godine svojom ženskom lepotom u telu muškarca. Rođena je u Tuzli kao Andrej, a tokom devedesetih godina je sa bratom, majkom i bakom otišla za Australiju. Andrejina baka Danica živela je i radila u Jagodini, gde se rodila i Andrejina majka Jadranka. Andreja je sa bakom 2010. godine posetila Srbiju i bakino rodno selo Vojsku, nedaleko od Svilajnca.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track