ZA 500.000 PLIVAČ ODAJE TAJNU: Riki Martin novi dečko Janu Torpu?!
Foto: Instagram

Nova ljubav

ZA 500.000 PLIVAČ ODAJE TAJNU: Riki Martin novi dečko Janu Torpu?!

Pop kultura -
Pošto je Jan izašao u javnost i otvoreno progovorio o svom seksualnom opredjeljenju, Riki mu je putem Tvitera uputio poruku podrške

Riki Martin i australijski plivač Jan Torp su u vezi. Naime, mediji ih već neko vreme povezuju, a od jutros je TV voditelj na svom Tviteru da su njih dvoje. Hoćemo li napokon dobiti potvrdu njihove veze?

Od jutros kruže glasine kako su Riki Martin i australijski plivač Jan Torp novi ljubavni par. Tako barem tvrdi voditelj Piter Ford, koji je brže bolje to objavio i na svom Tviteru. Riki i Ijan će, kako se očekuje, svoju vezu objaviti svetu u jednom magazinu.'Srećno vreme za Rikija Martina i Jana Torpa, spremaju se da objave istinu svetu!"

Jan Torp bi trebalo da izjavu o sebi i o svom poznatom dečku i to za honorar od 500.000 dolara. Ovo nije prvi put da mediji povezuju pevača i plivača. Nakon što je Jan izašao u javnost i otvoreno progovorio o svom seksualnom opredjeljenju, Riki mu je putem Tvitera uputio poruku podrške.

Piter Ford kaže kako je neimenovani izvor svojevremeno dojavio da će Jan objaviti svoju sklonost ka istom polu i to se pokazalo tačno, tako da sada nema razloga ne verovati istom izvoru u vezi objave veze Ijana i Rikija.

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track