PROLEĆNA ŠEMA KURIR TELEVIZIJE: Od danas na programu novi formati, nova lica i još više zabave
Foto: AMG

NOVO

PROLEĆNA ŠEMA KURIR TELEVIZIJE: Od danas na programu novi formati, nova lica i još više zabave

Jesenji TV program -

U prvom planu prolećne šeme su emisije koje nose sposobne i lepe žene. Od novog kviza i kulinarskog takmičenja sve do dugoočekivanog večernjeg tok-šoua. Očekujte neočekivano

Nakon skoro godinu dana od prvog emitovanja, Kurir televizija u novu sezonu ulazi s prolećnom šemom koja donosi jedinstvene formate. Fokus će biti na novim, originalnim, zabavnim emisijama, ali važan deo programa ostaju sad već prepoznatljivi informativni formati i dokumentarni serijali. Publika će i dalje moći da prati svoje omiljene emisije kao što su „Centralni dnevnik“, „Brze vesti“, „Redakcija“, „Puls Srbije“, „Usijanje“, „Sceniranje“ i druge, ali s novom šemom program Kurir televizije biće još bogatiji i zanimljiviji.

U prvom planu prolećne šeme su formati koje nose sposobne i lepe žene. Od novog kviza i kulinarskog takmičenja, sve do dugoočekivanog večernjeg tok šoua, očekujte neočekivano! U narednom periodu budite spremni za još više smeha, takmičenja, nagrada, misterija, iznenađenja i sjajnih gostiju.

Kurir televizija, Kurir tv program
foto: Kurir

MOZAIK

Večeras počinje novi kviz koji predstavlja pravo osveženje i izazov za sve kvizomane, jer donosi set zanimljivih igara, za koje su potrebni znanje, spretnost i brzina.

U svakoj epizodi po dva takmičara ulaze u borbu, a samo najbolji i najspretniji će se popeti do samog vrha i osvojiti brojne robne i novčane nagrade. Voditeljka kviza je dobro poznato TV lice Danijela Pantić, bivša voditeljka „Slagalice“, kojoj će ovo biti veliki povratak na male ekrane.

„Mozaik“ će se emitovati radnim danima u terminu od 18.30

Kurir televizija, Kurir tv program
foto: Kurir

MAJKE I SNAJKE

Termin od 20 časova večeras rezervišite za premijeru najzabavnijeg kulinarskog šoua „Majke i snajke“. Iako su tradicionalno svekrve i snaje rivali u borbi za srce sina i muža, one će se u novom kulinarskom takmičenju zajedno boriti za porodičnu vikendicu i brojne vredne nagrade. Svake nedelje očekuje nas pet svekrva sa svojim kulinarskim iskustvom, pet snaja u želji da se dokažu i pet mladoženja koji će odlučivati o tome ko pobeđuje. Kroz ovaj urnebesni šou vodi nas Svetlana Seka Aleksić, prvi put u ulozi voditeljke, a njena desna ruka je Radomir Vlačić, poznatiji kao Kuvar Raša.

„Majke i snajke“ će se emitovati radnim danima od 20.00 sati

Kurir televizija, Kurir tv program
foto: Kurir

DETEKTIVKA ANA

Od danas se emituje i nova ruska hit serija „Detektivka Ana“, koja donosi uzbudljive krimi-priče sa elementima naučne fantastike. Radnja serije je smeštena u devetnaesti vek, a centralna figura je snažna devojka, koja je u slobodno vreme detektivka. Ljubitelji serija kao što su „Medijum“ i „Šaptačica duhovima“, kao i oni koji su uživali u emisijama „Ruski vidovnjaci“ i „Natprirodna selekcija“ na Kurir televiziji, imaju novu priliku da uživaju u neobičnim pričama.

Serija će se emitovati radnim danima od 22 časa

Kurir televizija, Kurir tv program
foto: Kurir

KONTRASHOW

U aprilu nas čeka pravi spektakl! Večernji tok-šou termin, koji je do sada bio rezervisan isključivo za muškarce, preuzimaju dve lepe, šarmantne i sposobne devojke. Jelena Nikolić, poznatija kao „kontrakulturna“, zajedno sa svojom najboljom drugaricom i voditeljkom emisije „Onlajna“ Marijom Đurović, vaše večeri petkom obogatiće zvezdanom prašinom, zabavom i razgovorima s povodom. Očekujte gostovanja najvećih regionalnih zvezda, mnogo zabavnih sadržaja i brojna iznenađenja! Uz „KontraShow“ petak više nikad neće biti isti.

Premijeru ove emisije moći ćete da gledate 16. aprila

Kontrashow
foto: AMG
Kurir televizija, Kurir tv program
foto: Kurir

Slatke muke

Od danas radnim danima možete da gledate „Slatke muke“ Andrije Miloševića. Ovo je serijal o porodičnom čoveku, koji nailazi na svakodnevne probleme i izazove s kojima se svi susrećemo i s kojima možemo da se identifikujemo: od zahtevne majke, preko nesnađenih prijatelja, problema dece u školi, do nasilnih sugrađana i grešaka u sistemu.

Kurir televizija, Kurir tv program
foto: Kurir

Policajac sa Petlovog brda

Još jedna domaća, sad već kultna serija „Policajac sa Petlovog brda“ emituje se od večeras. Glavnu ulogu tumači Ljubiša Samardžić, zajedno sa neverovatnom ženskom ekipom koju čine Milena Dravić, Svetlana Bojković, Neda Arnerić, Branka Katić, Katarina Radivojević i drugi. Našeg omiljenog policajca možete gledati radnim danima u 11.55, sa reprizom u 23.40.

Kurir televizija, Kurir tv program
foto: Kurir

Vere i zavere

Serija „Vere i zavere“, nastala prema romanu Aleksandra Tišme, emituje se od četvrtka, 25. marta, radnim danima od 20.50. To je jubavna priča, afera između Inge Lebenshajm (Nina Janković), novosadske Nemice, i Sergija Rudića (Goran Bogdan), heroja II svetskog rata, koji se nije snašao u posleratnom životu i koji se svakog vikenda vraća u Novi Sad bežeći od svog poslovno i emotivno zaglibljenog života u Beogradu.

Bojana Kesić i Zoran Mihajlović

Sigurni smo u uspeh

Urednici Kurir televizije tvrde da su upoznali svoju publiku i i da će se truditi i nadalje da joj pruže sve što je zanima.

Urednica Zabave Bojana Kesić ističe da popularnost dobro poznatih emisija poput „Redakcije“, „Pulsa Srbije“ ili „Sceniranja“ nastavlja da raste. Zoran Mihajlović, prvi čovek Informative, tvrdi da gledaoci sad već znaju da je Kurir televizija često brža i od interneta. Vanredni događaji prenose se kroz Breaking News koncept, a reporteri izveštavaju o situaciji u trenutku dok ona traje. Podseća da je informativni program proširen novim sadržajima i da završava „Večernjim dnevnikom“, novim, modernim formatom u 21.40, gde osim pregleda najvažnijih tema i događaja, imate priliku da u prelistavanju novog broja Kurira prvi saznate o čemu će Srbija pričati sutra.

- Osim politike, društvenih tema i sporta, donosimo vam i ekskluzivne vesti s domaće estrade i svetske zabavne scene, a proveravamo i šta je bilo najčitanije na našem sajtu - kaže Mihajlović.

Urednici su saglasni da nam, kad je ova televizija u pitanju, predstoji jedna uzbudljiva sezona.

Važan deo programa

Pojačanje u vidu dokumentarnih i domaćih igranih serija

Važan deo programa Kurir televizije od prvog dana čine dokumentarni formati, a ljubitelji ove kategorije imaće priliku da prate nove priče o temama o kojima se manje govori i zna. Prva epizoda novog dokumentarnog serijala „Margine“, koji se bavi osetljivim društvenim temama, premijerno će biti prikazana sutra, 23. marta, u 22.50. Prvi serijal, kroz nekoliko epizoda, pokreće priču o sektama, a kasnije će se obrađivati i druge stigmatizovane teme, kao što su bolesti zavisnosti, vakcinacija i antivakcinaši, nasilje nad ženama itd.

Koncept emisije je takav da se svaka tema obrađuje uz pomoć stručnjaka, koji je objašnjavaju iz različitih uglova. Ljubitelje autorske emisije Ljiljane Danilović „300 čuda“, koja se bavi pričama jedinstvenih ljudi i fenomena, obradovaće vest da ponovo mogu da je prate na Kurir televiziji. Pred nama je druga sezona „čuda“ iz različitih krajeva Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track