"DETEKTIVKA ANA" OTKRIVA KO JE UBIO DEVOJČICU: Nova krimi-serija emituje se od 22 sata
Foto: AMG

"DETEKTIVKA ANA" OTKRIVA KO JE UBIO DEVOJČICU: Nova krimi-serija emituje se od 22 sata

Jesenji TV program -

Na Kurir televiziju stigla je nova ruska hit serija “Detektivka Ana”, a možete je gledati radnim danima u 22 časa.

Reč je o uzbudljivoj krimi-seriji sa elementima naučne fantastike, koja je smeštena u devetnaesti vek. Ljubitelji serija kao što su “Medijum” i “Šaptačica duhovima”, kao i oni koji su uživali u emisijama “Ruski vidovnjaci” i “Natprirodna selekcija” koje su se emitovale na Kurir televiziji, dobijaju još jednu omiljenu seriju!

“Detektivka Ana” na jedinstven način približava romantičnu epohu devetnaestog veka, uz uzbudljive i napete detektivske slučajeve, koje pokreću duhovi ubijenih žrtava sa kojima Ana komunicira.Ona živi u gradu Zatonsk, gde neočekivano otkriva da poseduje natprirodne moći. Duhovi mrtvih je proganjaju moleći za pomoć. Potpomognuta svojim vizijama, Ana uspeva da istraži i reši brojne misteriozne zločine koji zbunjuju policiju. Iskusni detektiv Jakov Štolman joj postaje partner, a vremenom i više od toga.

Večerašnja epizoda prati tri devojčice, koje se nalaze u staroj napuštenoj kući sa ciljem da prizovu princa tame. Tokom njihove seanse, jedna od devojčica biva ubijena. Sumnjajući na žrtvine poznanike, Štolman ih dovodi na ispitivanje. Ana dolazi na mesto zločina i oseća veliko zlo među devojkama. Ko je zapravo ubica?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track