PECAROŠ POKIDAO U MOZAIKU! Posle šokantnog starta obrnuo rezultat i POBEDIO protivnika!
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

PECAROŠ POKIDAO U MOZAIKU! Posle šokantnog starta obrnuo rezultat i POBEDIO protivnika!

Jesenji TV program -

U 42. epizodi porodičnog kviza „Mozaik“ odigrala se nesvakidašnja borba između pobednika iz prethodne emisje, Slobodana Brkića, koji se na velika vrata vraća svom omiljenom hobiju – kvizovima i Zdavka Tomića iz Futoga, ljubitelja kvizova i pecaroša.

Takmičari su obeležili nesvakidašnji start, pa su tako na kraju prve tri igre: „Nizovi“, „Daj mi slovo“ i „Abakus“ imali isti broj poena.

Mozaik
foto: Kurir televizija

Prvi preokret nastao je u četvrtoj igri „Štafeta“, kada su svi poeni otišli Slobodanu i koji je tada postigao blagu prednost.

Međutim, u igri „Magelan“ dolazi do pravog iznenađenja.

Igra koja testira čisto znanje iz opšte kulture, istorije i geografije bolje je „legla“ Zdravku, koji je nakon nje napravio razliku od čak 20 poena i tako preokrenuo rezultat.

Mozaik
foto: Kurir televizija

Svoju dominaciju nastavio je i u igri „Do vrha“ do kraja spojivši imena sportista sa sportom kojim se bave.

U poslednjoj igri „Kurir“ obojica takmičara do kraja su rešila svoju asocijaciju, međutim, to nije bilo dovoljno da Slobodan umanji Zdravkovu prednost.

Mozaik
foto: Kurir televizija

- Zadovoljan sam, posle 17 godina, ovo je odličan povratak. Protivniku želim da stigne do finala, pa da kažem da sam izgubio od pobednika – kaže Slobodan, koji je iz kviza izašao sa vrednom nagradom, knjigom o Hramu Svetog Save.

Da podsetimo, takmičari u kvizu „Mozaik“ bore se za prvo i drugo mesto i nagradu od 300.000 dinara i 100.000 i putovanje.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:27

Nova pravila za odlazak dama u penziju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track