SAVRŠEN START U NOVOJ EMISIJI "MOZAIKA": Petar DOMINIRAO rezultatima i odneo pobedu!
Foto: Kurir

OMILJENI KVIZ NA KURIR TELEVIZIJI

SAVRŠEN START U NOVOJ EMISIJI "MOZAIKA": Petar DOMINIRAO rezultatima i odneo pobedu!

Jesenji TV program -

Kviz "Mozaik" i u novoj epizodi je doneo zanimljive zadatke.

Mozaik, Kviz, Takmičari
foto: Kurir

I dok ste vi pogađali rešenja iz svojih fotelja, u studiju su takmičari Nemanja Cvijić (koji je pobedio u prethodom izdanju kviza ) i Petar Stanisavljević dali sve od sebe kako bi pokazali što bolje znanje i ostvarili zavidne rezultate i tako osvojili vredne nagrade i to novčane od 300.000 i 100.000 dinara za prvo i drugo mesto i vredna putovanja, koje će se dodeliti pobedniku sezone.

"Nizove" je otvorio Nemanja koji se nalazio na crvenoj poziciji, dok je Petar zauzeo plavu poziciju. Oba takmičara su pokazala da im ova igra "ide od ruke", a Petar se u početku kviza našao u vođstvu, te je osvojio 14 poena, a Nemanja šest.

Mozaik, Kviz Mozaik, Takmičenje
foto: Kurir Televizija

Petar se našao u vođstvu i u igri "Pogodi slovo", te je dao odgvor od devet slova, dok je Nemanja dao samo pet, te je Stanisavljević osvojio 22 poena, Cvijić 10. Posle ove igre konačan rezultat je iznosio 36 za Petra, a 16 poena za Nemanju.

"Abakus" je doneo izjednačene rezultate takmičarima, te je u prvom zadatku Petar dao tačan odgovor, u drugom Nemanja, dok u trećem zadatku nisu uspeli da daju tačne odgovore. Obojića su osvojila po 3 poena.

Mozaik, Kviz, Takmičari
foto: Kurir

Rezultati su se izjednačili i u igri "Štafeta", te su i Nemanja i Petar osvoji 14 poena. Posle ove igre konačan rezultat je iznosio 33 za Nemanju, 53 poena za Petra.

Mozaik, Kviz, Takmičari
foto: Kurir

"Magelan" je bio vezan za pitanja o mestima koji se nalaze istočno od Sarajeva u pevom delu, a u drugom zapadno od zadatog grada. I ovaj put je Petar bio u vođstvu sa osvojenih 24 poena.

Pitanjima o oblastima iz sveta filma i geografije takmičari su pokušali da popnu "Do vrha" u čemu je Nemnja bio uspešniji i osvojio 10 poena.

Mozaik, Kviz, Takmičari
foto: Kurir

Posledna igra "Kurir" donela je i konačne rezultate prema kojima smo dobili i pobednika, te je nakon odigrane igre, Petar osvojio 28 poena, a Nemanja tri. Petra je odneo pobedu sa osvojenih 107 poena, dok je pobednik dve prethodne emisije napustio kviz sa osvojena 64 poena.

Mozaik, Kviz, Takmičari
foto: Kurir

Nemanja je Javnog preduzeća "Službeni glasnik" dobio Hram Svetog Save, dok je Petra osvojio Frušku gosiu i on je prvi takmičar u narednom ciklusu.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:35

HIT U MOZAIKU! REČ NA SLOVO R - JABUKA! Takmičar se zbunio, voditeljka prasnula u smeh!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track