Demir neće da vidi Asi!

Asi

Demir neće da vidi Asi!

Stil -
Dogan je i dalje ljut na svoju ženu i stražaru saopštava da ne želi da ga ona poseti. Posebno mu smeta uticaj njene majke
Sve za druga!
Kerim i Defne započinju novu svađu. On je nezadovoljan ponašanjem svoje supruge, posebno zbog uticaja koji njena majka Neriman ima na nju kada je reč o Demiru. Zbog toga joj Kerim saopštava da je razočaran.
Asi odlazi da poseti Demira u zatvoru, ali on odbija da je vidi. Umesto toga, Dogan se sastaje sa advokatom. U međuvremenu, Ihsan i Suhejla stižu u dom u kojem je Jetkin odrastao kako bi prikupili važne informacije o njemu.
Sarmašik i Aslan provode još jednu noć zajedno u konaku, ali umesto mirnog jutra sledi iznenađenje. Pojavljuje se Neriman sa koferima u rukama, s namerom da se useli u kuću svog oca. Aslan beži iz kuće na sporedna vrata.
Iako je Ihsanu izgledalo da je uzalud dolazio u dom, iznenadiće ga Suhejla, koja je iz upravnikovog kompjutera saznala bitne podatke. Kerim dobija dozvolu od tužioca da zajedno sa advokatom poseti Galipa. On ga moli da promeni iskaz i da prestane lažno da optužuje Demira...
(R. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track