Nisom: Stalno me mešaju sa Fajnsom
Foto: KURIR

Blizanci

Nisom: Stalno me mešaju sa Fajnsom

Stil -
Pre 14 godina čestitali su mi na ulozi Hamleta na Brodveju, a Rejfa ponekad pomešaju sa mnom. Mogli bismo da prođemo kao braća", rekao je Nison.

LONDON - Poznati glumac Lajam Nison izjavio je za "Dejli telegraf" da ga ljudi često mešaju sa kolegom Rejfom Fajnsom sa kojim igra u epskom spektaklu "Gnev Titana" Džonatana Libesmana.

"Pre 14 godina čestitali su mi na ulozi Hamleta na Brodveju, a Rejfa ponekad pomešaju sa mnom. Mogli bismo da prođemo kao braća", rekao je Nison.

On je ispričao da je pre otprilike pet godina bio u Argentini i tamo mu je prišla žena i rekla: "O Bože, "Crveni zmaj". Bili ste fantastični u tom filmu".

"Nisam želeo da joj kažem da to zapravo nisam bio ja, nego sam joj samo zahvalio", dodao je slavni glumac.Nison je priznao da se jednom, dajući autogram, potpisao kao Fajns.

"Moja žena Nataša Ričardson i ja smo bili u hotelu u Parizu i prišao nam je jedan stariji par iz Amerike. Žena je zgrabila meni i zamolila me da joj se potpišem. Odgovorio sam da će mi biti zadovoljstvo. U trenutku kada je trebalo da joj dam autogram, ona je rekla: Mi obožavamo film "Engleski pacijent", tako da sam ja samo napisao "Sa ljubavlju, Rejf Fajns"", ispričao je Nison.

U filmu "Gnev Titana", nastavku ostvarenja "Borba Titana", koji se prikazuje i u srpskim bioskopima, Nison igra boga Zevsa, dok Fajns tumači ulogu njegovog brata, boga podzemlja Hada.Nisona će publika uskoro gledati i u novom naučnofantastičnom filmu "Battleship" uz Tejlora Kiča , Aleksandra Skarsgarda i Rijanu. Film u britanske bioskope stiže 11. aprila, a u američke 18. maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track