Stalone na Rafaelovoj fresci iz 1511. godine
Foto: GLAS

Rambo u Vatikanu

Stalone na Rafaelovoj fresci iz 1511. godine

Stil -
"Pljunuti" glumac nalazi se u pozadini Rafaelove freske "Kardinal i teološke vrline" iz 1511. godine izloženoj u jednoj od soba Vatikana

LONDON - Jedan posetilac Vatikana bio je šokiran kada je na jednoj Rafaelovoj fresci primetio lik koji neodoljivo podseća na holivudskog glumca Silvestera Stalonea! Lik koji veoma liči na Stalonea nalazi se u pozadini Rafaelove freske "Kardinal i teološke vrline" iz 1511. godine izloženoj u jednoj od Rafaelovih soba u Vatikanu, prenosi britanski "San".

Sličnost filmskog Ramba i Rafaeolovog posmatrača uočio je student sa Harvarda koji je u Italiju došao sa porodicom. Rafael, koji je živeo od 1483 do 1520. godine, navodno je skiricao izgled freske koju je kasnije završio drugi slikar. Fotografije koje je student snimio i poslao na internet ubrzo su postale svetski hit, a u medijima su se pojavile špekulacije da je Stalone navodno vampir, kao što je to slučaj i sa Nikolasom Kejdžom, Džonom Travoltom i Kijanu Rivsom.

Prošle godine se u medijima pojavila fotografija iz Američkog građanskg rata na kojoj se nalazi čovek koji mnogo liči na Kejdža. Ubrzo potom pojavila se fotografija iz 19. veka čoveka koji veoma liči na Travoltu, a po sajtovima se već godinama spekuliše da je Rivs zabravo francuski glumac Pol Mone koji je umro 1922. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track