Uspon Mračnog viteza na MTV
Foto: KURIR

Filmske nagrade

Uspon Mračnog viteza na MTV

Stil -
Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, a premijera ovog spektakla je u domaćim bioskopima zakazana za 26. jul

BEOGRAD - Na ovogodišnjoj dodeli MTV filmskih nagrada (MTV Movie Awards) prvi put će biti prikazan do sada neemitovani insert iz željno iščekivanog filma "Uspon Mračnog viteza", dok će reditelj Kristofer Nolan i glumci Kristijan Bejl, Džozef Gordon Levit i Geri Oldman prisustvovati svečanosti.

Film "Uspon Mračnog viteza" (The Drak Nights Rises) je epski završetak Nolanove filmske trilogije o Betmenu. Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, a premijera ovog spektakla je u domaćim bioskopima zakazana za 26. jul.

MTV je otkrio imena još dva prezentera: Čaninga Tejtuma i Metjua Makonahija, zvezde filma "Magic Mike", koji će se pridružiti impresivnom spisku prezentera, među kojima su Adam Sandler, Ema Votson, Lejtom Mister, Ema Stoun, Andru Garfild, Kristen Stjuart, Šarliz Teron, Majkl Fasbender, Mila Kunis i Mark Volberg.

Britanski komičar Rasel Brend biće domaćin večeri koja će biti održana u Gibson Amfiteatru u Juniverzal Sitiju, u noći između 3. i 4. juna.

Glasanje za pobednika je počelo na MovieAwards.MTV.com i biće otvoreno do subote, 2. juna. Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji za film godine trajaće i tokom svečanosti dodele uživo.

http://www.youtube.com/watch?v=g8evyE9TuYk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track