Prosidba koja je oduševila pet miliona ljudi

S celom familijom isprosio devojku

Prosidba koja je oduševila pet miliona ljudi

Stil -
Ajzak je okupio 60 prijatelja i članova porodice kako bi mu pomogli da izabranici Ejmi Frenkel priredi veličanstvenu prosidbu

PORTLAND - U poslednje vreme je bilo puno zanimljivih prosidbi, bilo da je reč o poznatim ljudima ili potpunim anonimusima, ali treba priznati da je glumac iz Portlanda Ajzak Lemb svojoj izabranici priredio nešto posebno što je nadmašilo sve dosad viđeno.

Kako prenose američki mediji, video snimak tog događaja je za nekoliko dana na JuTjubu videlo čak više od pet miliona ljudi.

Ajzak je u sredu 23. maja okupio 60-ak svojih prijatelja i članova porodice kako bi mu pomogli da svojoj izabranici Ejmi Frenkel priredi veličanstvenu prosidbu.

Ejmi je na Ajzakov poziv došla do kuće njegovih roditelja, gde ju je njegov brat poseo u gepek automobila i stavio joj slušalice na uši.

Dok je automobil lagano vozio ulicom iza njega su, u ritmu pesme Bruno Marsa "Marry you", plesali Ajzakovi prijatelji i rodbina u prethodno navežbanoj koreografiji, pružajući Ejmi predstavu koju će dugo pamtiti.

Na kraju je Ajzak kleknuo pred njom i postavio sudbonosno pitanje na koje je Ejmi kao iz topa odgovorila sa "da".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track