Kim Kardašijan kupaći stoje kao saliveni

Kad mi dobro stoji

Kim Kardašijan kupaći stoje kao saliveni

Stil -
Najčešće voli da nosi jednobojne dvodelne kupaće kostimi sa zanimljivim detaljima - drvenim ili metalnim alkama, perlicama nanizanim na oble trakice, upadljive kopče

LOS ANĐELES - Kim Kardašijan najviše voli da nosi kupaće kostime.

Rijaliti zvezda kao da više pažnje posvećuje „krpicama" u kojima se pojavljuje na plaži. To su najčešće modeli koji savršeno ističu njene bujne grudi i ne skrivaju mnogo od pogleda posmatrača.

Najzastupljeniji su jednobojni dvodelni kupaći kostimi sa zanimljivim detaljima - drvenim ili metalnim alkama, perlicama nanizanim na oble trakice, upadljive kopče.

Starleta podjednako uživa na peščanim obalama u belom, crnom, teget, zagasitozelenom kostimu, ali ne beži ni od pastelnih i jarkih boja.

Najlepša među sestrama Kardašijan na plažu uvek ide spremna - tu je pareo ili haljina da bi mogla da uživa i u šetnji.

Bez zaštite za oči zvezda rijaliti programa retko izlazi iz kuće, te i na plaži pogled gotovo uvek sakriva iza velikih, tamnih naočara.

Jači pol, stilisti, a ni većina žena nema zamerki na ovakav izbor Kim Kardašijan, pa modni poznavaoci predlažu devojkama da „prepišu" ponekad od nje, čak i kada kupaći kostim nema etiketu sa imenom poznate Amerikanke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track