Natali Portman se udaje 5. avgusta

Natali Portman se udaje 5. avgusta

Stil -
Glumica i francuski koreograf Benžamen Milpje planiraju da se venčaju skromno na kojoj će biti pozvani samo članovi porodice i najbliži prijatelji

LOS ANĐELES - Holivudska zvezda Natali Portman i francuski koreograf Benžamen Milpje venčaće se najkasnije ovog leta u Kaliforniji, navode američki mediji pozivajući se na izjavu bliskog prijatelja poznatog para.

Prema pisanju magazina "In Touch", svadba je zakazana za 5. avgust, a održaće se u popularnoj turističkoj destinaciji Big saut, u Kaliforniji, omiljenom mestu za odmor Portmanove.

Glumica, navodno, ne planira da organizuje veliko venčanje, čak ne namerava ni da kupi novu haljinu.

"Biće to skromno venčanje na koje će biti pozvani samo članovi porodice i najbliži prijatelji", navodi isti izvor, dodajući da će biti najviše 60 zvanica, a da će na meniju biti isključivo vegetarijanska jela, s obzirom da 31-godišnja glumica ne jede meso.Natali Portman je upoznala nekadašnjeg prvaka Njujorškog baleta 2010. na snimanju "Crnog labuda" za čiju ulogu je osvojila Oskara.

U junu prošle godine, par je dobio sina Alefa.Ova vest demantovala je glasine da su se Portmanova i Milpje tajno venčali prošlog februara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track