Pazite šta jedete

Saveti iz prve ruke

Pazite šta jedete

Stil -
Šta nam zaposleni u restoranima brze hrane nikako ne bi preporučili za jelo
1 / 4

Nije baš sve zdravo!Zaposleni koji rade u fast fud restoranima na američkoj internet stranici Redit odgovorili su na brojna pitanja šta s jelovnika svog poslodavca zbog zdravstvene i higijenske ispravnosti nikada ne bi konzumirali.Ako i vi spadate među one koji vole brzu hranu, nadamo se da to ne radite svakodnevno. Ako je ipak tako, pažljivo pročitajte sledeće savete!Pohovani pileći medaljoniOvo jelo jede se vrlo često. U zavisnosti od restorana i šefa kuhinje, kvalitet varira, ali veliki broj zaposlenih pileće medaljone ne bi konzumirao ni po koju cenu zbog higijene stola na kome se piletina seče.Led iz ledomataOsim na kalorijsku vrednost i količinu šećera u gaziranim napicima, treba misliti i na led. Zaposlenici u ovim restoranima kažu da ne garantuju da je aparat za led čist i da se ne bi zakleli da u njemu nema buđi.So i biberPosude se uvek iznova pune začinima, ali se skoro nikada ne peru. A kroz koliko ruku prolaze? Pogledate čistoću prostora u kom se nalazite, pa zaključite da li treba da budete paranoični.Vegetarijanski fast fudZaposlenici su otkrili da se vegetarijanska hrana najčešće priprema u ulju u kojem se već pržilo meso. Ako ste osetljivi na ovo, a ne jedete meso, razmislite o tome da ipak jedete kod kuće.Piletina s grilaZaposleni tvrde da to što je meso pečeno ne znači da je zdravo. Naime, da se meso ne bi zalepilo za gril, radnici koriste velike količine margarina (vrlo nezdrava mast), a da bi ostalo sočno, ponovo dodaju margarin, ili ga nanose na meso s gornje strane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja