Hatavej: Bila bih "Žena mačka" samo sa Nolanom

Hatavej: Bila bih "Žena mačka" samo sa Nolanom

Stil -
Glumica je oduvek priželjkivala ulogu Žene mačke i kako je ta uloga za nju ostvarenje sna

LONDON - Holivudska glumica En Hatavej rekla je da bi rado ponovo glumila Selinu Kajl, lik provalnice u kostimu žene mačke koji je igrala u filmu Kristofera Nolana "Uspon mračnog viteza", pod uslovom da Nolan učestvuje u projektu."Mislim da bi bilo lepo da se sazna nešto više o njoj, ali samo ako se radi sa pravim ljudima", rekla je Hatavej sajtu "Didžital spaj" na pitanje da li bi glumila u filmu o Ženi mački.Nolan je ranije rekao da je Hatavejeva zaslužila da ima svoj film "Žena mačka", a sama glumica je objasnila da svoju ulogu u "Usponu mračnog viteza" nije zasnovala na tome šta su pre nje radile Mišel Fajfer i Hale Beri već da se fokusirala da bude deo Nolanovog Gotam Sitija.

"Nisam želela da se fokusiram na interpretacije drugih zato što nisam znala gde će me to odvesti i to bi bilo oživljavanje nečega što je neko već uradio i to veoma dobro", objasnila je glumica.Hale Beri je igrala ulogu Žene mačke u istoimenom filmu iz 2004. godine, dok je Mišel Fajfer igrala Ženu mačku u filmu Tima Bartona "Povratak Betmena".

Ranije ovog meseca Hatavejeva je izjavila kako je oduvek priželjkivala ulogu Žene mačke i kako je ta uloga za nju ostvarenje sna.Film "Uspon mračnog viteza", poslednji deo iz trilogije o Betmenu Kristofera Nolana, biće premijerno prikazan večeras u bioskopu "Sinepleks", a od 26. jula biće na redovnom repertoaru srpskih bioskopa.

Taj film je 20. jula imao svetsku premijeru, a prvog vikenda prikazivanja u SAD je zaradio 160 miliona dolara.Film je takođe zaradio 88 miliona dolara u svetskim bioskopima.

Podaci o zaradama filmova na blagajnama nisu odmah objavljeni zbog masakra koji se dogodio u Kolaradu na premijeri ovog filma kada je naoružani napadač ubio 12 osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track