Pogledajte, dvogodišnjak proučava vulkane i komete!

Pogledajte, dvogodišnjak proučava vulkane i komete!

Stil -
On obožava da uči. Nedavno me probudio u tri sata ujutro kako bi mi ispričao sve o tome kako je Njutn otkrio gravitaciju. Stvarno smo blagoslovljeni što ga imamo", izjavila je njegova majka Amanda

Ima dve godine ali već zna države sveta, a proučava i vulkane i komete!

Svoje prve reči maleni Šervin Sarabi izgovorio je kad je imao samo deset meseci, a sad, kada ima dve godine, zna da nabroji sve glavne organe u ljudskom telu i njihove funkcije, ali i sve države na svetu, pa čak i da raspozna njihove zastave.

Šervin se služi i računarom kako bi gledao omiljene programe i snimke na Jutjubu.

"Prvo smo mislili da je to normalno ponašanje. Jednog dana posetili smo doktora i on je u ordinaciji počeo prstom upirati na države koje raspoznaje govoreći njihova imena. Doktor je bio van sebe i rekao je da tako nešto nikad nije vidio. Vodili smo ga i kod dva psihologa koji su takođe potvrdili njegovu neverovatnu nadarenost.

On obožava da uči. Nedavno me probudio u tri sata ujutro kako bi mi ispričao sve o tome kako je Njutn otkrio gravitaciju. Stvarno smo blagoslovljeni što ga imamo", izjavila je njegova majka Amanda.

Sa samo 18 meseci znao je da nabroji i raspozna sve geometrijske oblike, a trenutno ga zanimaju vulkani i komete. Doktori neće znati koliko je tačno pametan dok ne napuni tri godine kad će moći da se testira njegov koeficijent inteligencije.

http://www.youtube.com/watch?v=qYYAL1x3Qws
http://www.youtube.com/watch?v=Tzi2_FGI3Jc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track