Svakog minuta proda se po jedan Biberov parfem

Hit u Britaniji

Svakog minuta proda se po jedan Biberov parfem

Stil -
"Girlfriend"" Džastina Bibera je dostupan u bočicama od 30, 50 i 100 mililitara, a cene se kreću od 36,83 dolara (23,50 funti) za najmanju militražu do 60,34 dolara (38,50 funti) za bočicu od 100 militara

LONDON - Ženski parfem zvezde Džastina Bibera ""Girlfriend"" postao je veliki hit u Velikoj Britaniji, a kako je saopštio prodajni lanac ""Parfjum šop"", u prvoj nedelji po jedna bočica je prodavana svakog minuta, što ga cini jednim od najprodavanijih proizvoda slavnih.

Ekskluzivno izbacivanje parfema na tržište takođe je zabeležilo i veliki porast u prodaji na internetu.

""Sa neverovatnim uspehom Biberovog parfema ""Someday"" uzbuđeni smo da saopštimo da su svi rekordi probijeni lansiranjem parfema "Girlfriend"", rekla je portparolka ""Parfjum šopa"" Mišel D"Vaz.

""Po jedna bočica se proda svakog minuta, a Biber groznica je još uvek fenomen"", dodala je ona.

""Girlfriend"" Džastina Bibera je dostupan u bočicama od 30, 50 i 100 mililitara, a cene se kreću od 36,83 dolara (23,50 funti) za najmanju militražu do 60,34 dolara (38,50 funti) za bočicu od 100 militara i mogu se kupiti na sajtu ""Parfjum šopa"".

Biberov prvi parfem za žene ""Someday"" zaradio je preko 3 miliona dolara (1,8 miliona funti) u parfimerijama za manje od mesec dana.

Pevač hita ""As Long As You Love Me"" prethodno je izjavljivao da nije zainteresovan da pravi parfeme za muškarce.

Biber je parfem ""Girlfriend"" lansirao krajem juna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track