Još jedan set princeze Kejt u toplesu: Ne mogu nas zaustaviti
Foto: Ki

Kraljica je gola

Još jedan set princeze Kejt u toplesu: Ne mogu nas zaustaviti

Stil -
Iako će objaviti samo 50 fotografija, uredništvo Ki tvrdi kako u posedu ima 200 fotografija od kojih neke prikazuju i potpuno golu Kate
1 / 9

LONDON - Princeza ponovo gola.

Italijanski časopis Ki (Chi), u vlasništvu Silvija Berluskonija, najavio je za danas specijal na 26 strana sa oko 50 neobjavljenih golišavih fotografija princeze Kejt, pod naslovom „Kraljica je gola“. "To je stvar koja zaslužuje pažnju, jer na veoma prirodan način pokazuje svakodnevni život jednog veoma slavnog, mladog i modernog zaljubljenog para", kazao je glavni i odgovorni urednik italijanskog časopisa Alfonso Sinjorini. On je izjavio da se ne plaši tužbe u Italiji pošto su fotografije nastale na javnom mestu, bez narušavanja privatnosti.

"Slike nisu uvredljive niti su proizvod lošeg ukusa, nisu morbidne i ne narušavaju ničije dostojanstvo kao, recimo, slike princa Harija koje su objavljene u Britaniji" izjavio je Sinjorini.

Iako će objaviti samo 50 fotografija, uredništvo Ki tvrdi kako u posedu ima 200 fotografija od kojih neke prikazuju i potpuno golu Kate.

Princ Vilijam želi da odgovorni za fotografije njegove supruge završe iz rešetaka. On je rekao da će da svedoči na sudu kako bi pomogao da se osvetla obraz buduće kraljice.

"Želim da idu u zatvor", rekao je Vilijam navodno svojim prijateljima. On se osetio uvređenim i zbog toga što su paparaci jurili za njegovom majkom, princezom Dajanom, koja je u begu od njih i poginula, te je odlučio da zaštiti Kejt obećavši joj da neće doživeti istu sudbinu.

Kejt i Vilijam trenutno su na devetodnevnom proputovanju Azijom, a juče su snimljeni kako uživaju na Borneu.

Krivična prijava zbog fotografija

- Advokati britanske kraljevske porodice podneće danas krivičnu prijavu protiv fotografa koji je snimio suprugu princa Vilijama, Kejt, kako se sunča u toplesu na jugu Francuske, saopšteno je iz kraljevske palate. Prijava protiv nepoznatog fotografa ili više njih biće podneta francuskom tužilaštvu, navodi se u saopštenju, koje je preneo AP.

Francusko tužilaštvo će odlučiti o eventualnom pokretanju istrage, dodaje se u saopštenju.Prošle sedmice francuski magazin "Kloser" objavio je paparaci fotografije vojvotkinje od Kembridža, kako se u toplesu sunča tokom odmora u Provansi. Advokati para tuže izdavača magazina, medijsku grupu "Mondatori" kako bi sprečili njihovo ponovno objavljivanje. U vlasništvu iste medijske grupe je i italijanski magazin "Ki".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track