Adel peva u novom filmu o Džejmsu Bondu

Otkrila tajnu

Adel peva u novom filmu o Džejmsu Bondu

Stil -
Fotografija objavljena na nalogu ove britanske soul zvezde, koja ima 9,5 miliona obožavatelja na Tviteru, je najverovatnije snimljena u studiju i na njoj je običan beli list na kome piše "Skyfall", kao i imena autora pesme - Adel Adkins i Pol Epvort

LONDON - Britanska pevačica Adel potvrdila je da će ona pevati naslovnu numeru za novi film Džejmsa Bonda, tako što je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju na kojoj se vidi list sa ispisanom rečju "Skyfall", što je naslov pesme i 23. filma o avanturama čuvenog britanskog agenta.

Fotografija objavljena na nalogu ove britanske soul zvezde, koja ima 9,5 miliona obožavatelja na Tviteru, je najverovatnije snimljena u studiju i na njoj je običan beli list na kome piše "Skyfall", kao i imena autora pesme - Adel Adkins i Pol Epvort.

Njih dvoje su zaslužni za veliki hit pevačice "Rolling in the Deep" za koji je Pol Epvort kooautor i producent.

Na zvaničnom Tviter nalogu posvećenom Džejsmu Bondu odmah je objavljena ta slika. Na zvaničnom sajtu agenta 007 (www.007.com) popodne je potvrđena ta informacija, uz dodatak da se pesma može čuti u petak u 1.07 po centalnoevropskom vremenu na zvaničnom sajtu pevačice (www.adele.tv).

Pevačica je na vebsajtu www.007.com navela da je prvo malo oklevala da se uključi u stvaranje uvodne pesme za "Skyfall", ali da se zaljubila u scenario i da je Pol imao dobre ideje za pesmu koja je snimljena u londonskom studiju Ebi Roud sa orkestrom od 77 instrumenata.

Novo izdanje avantura čuvenog agenta tajne službe Njenog veličanstva izlazi u bioskopima u Britaniji i nekim evropskim zemljama 26. oktobra, 50 godina posle prvog filma "Dr No". Svetska pretpremijera treba da se održi 23. oktobra u Londonu.

http://www.youtube.com/watch?v=4AU91CvCqDA
http://www.youtube.com/watch?v=6kw1UVovByw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track