Najnovije vesti

Ketrin Zita Džouns: Bolest je učvrstila moj i Majklov brak

Ketrin Zita Džouns: Bolest je učvrstila moj i Majklov brak

Stil
Holivudska glumica konačno progovorila o dosad nepoznatom delu svog života - teškoj borbi protiv bipolarnog poremećaja, od kog je bolovala

Ljubav je lek za sve!
U decembarskom izdanju časopisa In stajl glumica Ketrin Zita Džouns (43) otkrila je da je zbog bipolarnog poremećaja, to jest manične depresije, od kog je godinama bolovala i koji joj je otkriven tek prošle godine, odlučila da promeni život.

- Bio je to težak period jer je u isto vreme moj suprug išao na mukotrpnu hemoterapiju zbog raka grla. Tada sam prvi put shvatila veoma bitnu stvar - tek kad vas stignu nevolje, shvatite s kakvom osobom ste u braku! Bila sam očajna i na ivici nervnog sloma, ali sam se trudila da sve vreme budem uz muža, a on je, onako bolestan, meni davao neverovatnu podršku - rekla je Ketrin.

- Sve vreme sam radila na sebi. Naučila sam da cenim male stvari koje čine život, poput uživanja s prijateljima u čaju na terasi, vremenu provedenom s decom, kuvanju, šetnjama u prirodi i ćaskanju s Majklom... A najpametnija stvar koju sam uradila je to što sam prestala da odlazim na internet i guglam svoje ime kako bih pratila šta drugi pišu na Fejsbuku i Tviteru.

Od kada znam za sebe upijala sam negativne stvari, a za moju bolest to je bilo poput otrova. Konačno sam prestala s tim i osećaj je zaista predivan. Sada živim kao sav normalan svet, mnogo mi je lakše i konačno pozitivno zračim. Nije mi bilo lako da progovorim o borbi s bipolarnim poremećajem, ali sam to uradila nadajući se da će moja ispovest one koji boluju inspirisati da potraže pomoć i promene životne navike - kaže glumica.

Ketrin je 12 godina u braku s dvadeset pet godina starijim Majklom Daglasom, s kojim ima dvoje dece - sina Dilana (12) i ćerku Karis (9).

 

Zajedno i u dobru i u zlu
Zajedno i u dobru i u zlu

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...