Hurem na mukama: Suljo menjao 3 žene dnevno

Zavodnik

Hurem na mukama: Suljo menjao 3 žene dnevno

Stil -
Sulejman Veličanstveni je opsluživao čak 300 ropkinja u svom haremu

Sulejman Veličanstveni, vladar Osmanlijskog carstva od 1520. do 1566. godine, bio je odličan ljubavnik. Postoji legenda da je vodio ljubav najmanje dva do pet puta dnevno.Iako svi misle da je to samo mit, dokazi govore u prilog da je Sulejman bio sjajan ljubavnik.I pored svoje strastvene ljubavi s Hurem, ropkinje koja je postala njegova žena, navodno je svakodnevno odlazio u svoj harem. Kad nije bio na ratištu, tamo je provodio dane.

Kako bi zadovoljio sve te žene morao je da ima ne samo snažan libido, nego i biti u sjajnoj psihofizičkoj formi.Prema literaturi koja je napisana o njemu, Sulejman je bio u odličnoj formi jer je svakodnevno jahao i vežbao mačevanje, a ostatak dana je provodio u haremu ili na ratištu.

Jeo je biranu hranu s puno pistaća i meda, a navodno je pre nego što dođe u harem jeo specijalan med od čak 41 lekovite biljke.

Recept se čuvao u strogoj tajnosti, a doktor koji ga je pravio nije smeo da ga oda jer bi to za njega značilo smrt.Hurem je u svojim pismima hvalila Sulejmanove ljubavničke zahteve i govorila da rado isprobava nove položaje iz knjige "Mirisni vrt", arapskog seksualnog vodiča iz 15. veka.

Omiljena poza Doc-al-arzMuškarac sedi na kraj krevete. Žena sedi u krilu okrenuta njemu i nogama opasala njegov struk. Takav položaj više odgovara ženama, a za dobrog ljubavnika kao što je Sulejman to je bilo daleko najvažnije.

Ilustracija
Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track