Sarkozijeva Karla varala Džegera s princom Karađorđevićem
Foto: Reuters

Nije mu odolela

Sarkozijeva Karla varala Džegera s princom Karađorđevićem

Stil -
Oženjenog Mika držala je na uzici čitavih sedam godina varavši ga s kim je stigla

LONDON - Frontmena Rolingstonsa Mika Džegera bije glas da nikada nije mogao da odoli ženama koje su čekale u redovima za prolazak kroz njegov krevet. A među najnovijim otkrićima jeste i oštar sukob koji je u to vreme trudna Džegerova žena, manekenka Džeri Hol, imala u holu jednog pariskog hotela sa koleginicom Karlom Bruni, sadašnjom ženom bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija, a tadašnjom višegodišnjom ljubavnicom Mika Džegera.

U to vreme 22-godišnja lepotica Karla bila je devojka 45-godišnjeg gitariste Erika Kleptona koji se do ušiju zaljubio u nju i molio Džegera da je ne spopada jer je, kako je rekao, stvarno voli.

Međutim, Karla je glatko odbacila Kleptona i bacila se Miku u zagrljaj koji je u narednim godinama neprekidno trčao za njom iako mu se na stotine žena bacalo pred noge.

Karla je oženjenog Mika držala na uzici čitavih sedam godina varavši ga s kim je stigla, a među njenim ljubavnicima, ako je verovati navodima u Džegerovoj biografiji pod imenom "Mik", bili su i naš princ Dimitrije Karađorđević i milijarder Donald Tramp.

Princ Dimitri Karađorđević
Princ Dimitri Karađorđević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track