Tom Kruz isteruje vanzemaljce

Sajentologija

Tom Kruz isteruje vanzemaljce

Stil -
Poznati glumac postao drugi po važnosti u Sajentološkoj crkvi i tako dobio ulogu da pomaže ljudima da se reše vanzemaljaca u telu

Glumac i član Sajentološke crkve Tom Kruz dobio je unapređenje i postao drugi po važnosti u crkvi, a njegova glavna misija je da spasi ljude od vanzemaljaca koji žive u njihovim telima.

Naime, dobitnik Pulicerove nagrade Lorens Vrajt rekao je da je Kruz bio fokusiran da dovede u crkvu one koji ne veruju kako bi se spasli od Tetana. U Sajentologiji Tetani su vanzemaljci u ljudskom obliku koji se nastane u ljudskom telu. Oni su ti koji su uništili planetu u prošlosti.

Tom izgleda ima telekinetičke i telepatske moći pa kontroliše svoj i živote ljudi oko sebe. Uskoro će biti kao Bog i kontrolisaće materiju, energiju, prostor i vreme.

Glumac je veoma blizak s glavnim čovekom sajentološke crkve Dejvidom Miskevidžom koji u njega polaže velike nade.

Osim što smatraju da je "Supermen", sajentolozi toliko veličaju Kruza da je postao drugi najvažniji čovek njihove sekte, odmah iza Miskevidža.

Osim što vas može "očistiti" od vanzemaljaca, Tom je dobar i u otklanjanju postporođajne depresije kod žena, to mu je zapravo, uža specijalnost. Barem on tako veruje, tvrdi Lorens Vrajt u knjizi "Going Clear: Scientology, Hollywood, and the Prison of Belief".

Kruz veruje da ima natprirodne moći jer ga je u to uverio upravo Miskevidž. Rekao mu je da su oni retki od odabranih, "velika bića" koja će se sastati s osnivačem sajentološke sekte L. Ronom Habardom na planeti "Target two", što u prevodu znači "meta dva".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track