Sandra Balaban (15) novo Elitovo lice!

Sandra Balaban (15) novo Elitovo lice!

Stil -
Prelepa Novosađanka pobednica izbora Dahlia Elite Model Look 2013. Srbija
1 / 9

Petnaestogodišnja Sandra Balaban iz Novog Sada novo je Elitovo lice i predstavljaće Srbiju na svetskom Elite Model Look finalu krajem godine u Sangaju. Treće mesto zauzela je Marija Vukotić iz Beograda, drugo mesto Jovana Vujačić iz Vrbasa.

Izbora za novo Elitovo lice održano je u nedelju u okviru emisije VIP Room na televiziji Pink.

Stručni žiri, koji je imao težak zadatak da odabere devojku koja će krenuti putem svetskih topmodela, činili su gospodin Mario Cugnata, direktor Elite Model Look Milana, Mirjana Udovičić, jedna od vlasnica Models Inc. agencije, koja je ekskluzivni organizator izbora Elite Model Look u Srbiji i u Crnoj Gori, Ana Zunić, direktor marketinga kompanije Dahlia i Saša Tošić, urednik magazina Helo.

Elite Model Look je najprestižniji izbor za topmodele na svetu, koji je otkrio najveće supermodele poput Adrijane Lime, Žizel Bundsen, Linde Evanđeliste, Marije Vujović, Danijle Dimitrovske.

Na finalnoj večeri, devojke su nosile modele Benetona i Sisleya, kao i večernje haljine Ane Stanić i Aleksandre Jeftanović, a da sve izgleda kao na svetskim modnim pistama, pobrinuo se stilista Asok Murti, dok je za koreografiju bila zadužena Jelena Mladenović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track