MAČKA JOJ JE PREMINULA NA RUKAMA: 4 sata kasnije, nećete verovati šta joj se desilo!
Foto: Hefty

Rastanak!

MAČKA JOJ JE PREMINULA NA RUKAMA: 4 sata kasnije, nećete verovati šta joj se desilo!

Zanimljivosti -
Džil Lejton je pisac za popularni sajt ljubitelja životinja, "The Dodo". nedavno, podelila je priču o svojoj baki koja je jednako divna koliko i tužna.

Njena baka Doroti, usvojila je mačku Gabi, kada je Gabi imala samo 2 godine. zajedno su tugovale kada je Dorotin muž preminuo. Zajedno su se i preselile iz velike kuće u mali apartman u kompleksu za stara lica.Više od decenije, Doroti i gabi su bile najbolje prijateljice. Sve vreme su provodile zajedno, , uključujući i vreme kada je Gabi želela da se igra, a Doroti da spava. kad je Gabi napunila 15 godina, usporila je. Ubrzo, više nije imala mnogo interakcije sa Doroti i jedva je i jela. Obe su znale da je došlo vreme, Doroti je uzela Gabi i odvela je kod veterinara, koji se takođe složio sa tim da je vreme...Doroti je držala Gabi u naručju dok je umirala mirno kod veterinara.

Doroti je otišla od veterinara i 4 sata nakon što je Gabi preminula, Doroti je legla da malo dremne na kauč. Nikada se nije probudila. Sada su, Doroti i Gabi sahranjene zajedno, da se nikada ne rastanu.

(Hefty, foto Twitter/fulviocerutti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track