BRAT JOJ JE POGINUO U NESREĆI: 10 godina kasnije roditelji su joj otkrili tajnu na 15.rođendan!
Foto: Hefty

Suze

BRAT JOJ JE POGINUO U NESREĆI: 10 godina kasnije roditelji su joj otkrili tajnu na 15.rođendan!

Zanimljivosti -
Petnaesti rođendan je poseban za svaku devojčicu: u porodicama Latino-amerikanaca, ovaj dan se proslavlja sa zabavom pod imenom "Kvincenera".

Monik Salinas bile je srećna sa svime taj dan. Ona živi sa svojom porodicom u Benavidesu, Teksas.

Njena porodica imala je tešku prošlost. 10 godina ranije, Monikin brat, Majki, poginuo je u sabraćajnoj nesreći. Monik koja je tada imala samo 5 godina, kaže da joj je brat nedostajao svaki dan.

U to vreme, njeni roditelji du odlučili da uprkos bolu zbog smrti sina ne treba da budu ogorčeni. I oni su donirali njegove organe.

Time su spasli život jedne mlade devojčice koju nisu poznavali: Obri Rivs, koja je imala samo 8 godina. Obri je patila od teške bolesti srca. U vreme Majkijeve smrti, njeno telo je već odbilo dva srca. Činjenica da su njeno telo i Majkijevo srce potpuno kompatibilni je čudo! Takođe dati su i njegovi bubrezi. Danas, Obri ima 18 godina i može da živi zdravim i normalnim životom.

Donacije je bila anonimna pa Obri nikada nije saznala kome da se zahvali na svom životu. Čak ni Majkijeva porodica nije saznala da li je operacija bila uspešna ili ne. Prošlo je 10 godina od transplatacije organa kada su Majkijevim roditeljima poslati Obrini podaci. Oni su tada došli na ideju: pozvali su Obri i njenu majku na 15. rođendan njihove ćerke Monik.

Monik ništa nije rekla. Bila je neverovatno uzbuđena zbog svog rođendana, ali je takođe bila i tužna jer njen brat nije mogao da bude tu sa njom.Obri i njena majka su morale da voze 10 sati kako bi najzad stigle i upozbnale porodicu koja je dala drugu šansu Obri. Uglavnom sju stajale neprimetno u gomili. Onda, Monikini roditelji su otkrili tajnu: srce mnrtvog Monikinog brata, Majkija, nalazi se usred sobe i živo je i kuca u grudima jedne mlade devojke. Kada je Monik shvatila da je osoba koja je primila srce njenog brata tu, počela je da plače.

Obri je prišla i nije bilo zadržavanja. Dve devojke i Monikina majka Melisa zagrlile su se i zajedno plakale.

Za Monik ovo je bilo neverovatno iznenađenje: kada je zagrlila Obri mogla je da oseti srce svog brata kako kuca. Njen brat je zapravo tu, na njenom 15. rođendanu, jer iako je Majki umro, on živi u Obri. Ovo niko nije očekivao.

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track