(VIDEO) ČETVORONOŽNA LJUBAV: Priča ovih pitbulova izmamiće vam suze radosnice
Foto: Youtube Printscreen

Pasji život

(VIDEO) ČETVORONOŽNA LJUBAV: Priča ovih pitbulova izmamiće vam suze radosnice

Zanimljivosti -

"Nada za šape" je grupa koja spašava napuštene i odbačene pse na ulicama Los Anđelesa u Kaliforniji i kad su dobili obaveštenje o paru kučića koji žive u staroj prikolici odmah su pohrlili u pomoć.

Žena koja je radila u fabrici u blizine prikolice hranila je Lois i Klarka, par pitbulova, adekvatno nazvanih po Supermenovom alter egu i Lois Lejn, njegovoj ljubav, a onda je saznala da će biti premeštena, te je smesta pozvala humanu grupu za zaštitu četvoronožaca.

Eldad Hagar, osnivač "Nade", pošao je sa svojim timom kako bi spasao pse, ali ubrzo su naišli na problem. Mužjak Klark je bio vidno prestrašen, ali nije pružao preveliki otpor.

"Izgledao je kao da je znao da im je spas bio neophodan.", izjavio je Hagar. Međutim, isprečila se manja prepreka. Naime, Klark nije želeo da napušta Lois ni u jednom momentu.

Ovi psi pokazali su mnogo toga: ljubav, nerazdvojnost i posvećenost, koje mi sebično smatramo smatramo isključivo ljudskim osobinama, a razbili su i svaki stereotip o svojoj rasi, jer su, iako prestravljeni, potpuno mirno posli sa spasiocima, ali isključivo zajedno.

(The Dodo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track