(VIDEO) Pre 10 godina napravili mali vrt: Danas njihovo imanje izgleda neverovatno!
Foto: Printscreen YT

Organska proizvodnja

(VIDEO) Pre 10 godina napravili mali vrt: Danas njihovo imanje izgleda neverovatno!

Zanimljivosti -

Na samo 15 minuta od strogog centra Los Anđelesa, jedna odlučna i istrajna porodica napravila je pravi mali raj od kojeg žive

Porodica Dervejz je pre 10 godina napravila mali vrt, da bi se njihovo imanje toliko razvilo da danas proizvode čak 2 tone hrane na 400 kvadratnih metara. Na njemu uzgajaju oko 400 različitih vrsta voća i povrća, a takođe čuvaju i brojne domaće životinje.

Zbog toliko velike količine hrane odlučili su da naprave malu pijacu. Sada skoro svi lokalni restorani kupuju njihovu svežu hranu, za koju su sigurni da je organski uzgajana, bez pesticida. Na taj način, vlasnici imanja godišnje zarade preko 20.000 dolara od svojih proizvoda, koji im ostanu kao "višak" nakon ličnih potreba.

"U početku sam bio sumnjičav, mislio sam da je ovo mesto previše malo, da nema šanse da se prehranimo i da povrh toga prodajemo povrće", kaže Džuls Dervejz, otac porodice koja je svojom upornošću i odlučnošću postigla neverovatan uspeh.

Pogledajte još na portalu Stil: Kako da napravite baštensko jezerce: Rajski kutak u dvorištu! (FOTO, VIDEO)Stavio je kolutove paradajza u saksiju sa zemljom: Evo šta se desilo nakon 2 nedelje! (VIDEO)U ovoj kući niko nije živeo 120 godina: Kada uđete unutra, ostajete zapanjeni! (VIDEO)Od starog podruma napravili topli porodični kutak: Transformacija koja obara s nogu! (VIDEO)Pre i posle drastičnog renoviranja: Kuća iz 1923. u novom luksuznom ruhu! (FOTO)Pogledajte kako izgleda ovaj mali raj:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja