OSTAVIO JE SVOJU 9-GODIŠNJU ĆERKU SAMU ZA STOLOM: Kada se vratio, zatekao je ovu poruku!
Foto: Facebook

Poučno!

OSTAVIO JE SVOJU 9-GODIŠNJU ĆERKU SAMU ZA STOLOM: Kada se vratio, zatekao je ovu poruku!

Zanimljivosti -

Ovih dana, provođenje vremena sa porodicom ne znači ono što je nekada značilo. Danas, "kvalitetno vreme" često podrazumeva da gledamo u telefone u istom prostoru.

Nedavno, Dejvid Rozenman poveo je svoju 9-godišnju devojčicu na doručak na uobičajen način; poneo je njenu bojanku, imao je sa sobom novine i svoj telefon. Planirali su da provedu neko vreme zajedno, kao što su i nekada.Ipak, ovoga puta, Dejvidova ćerka imala je specijalan zahtev.Proveli su sve vreme doručka razgovarajući, smejući se, imitirali su ljude za stolovima oko njih.

Dejvid je rekao da je njegova ćerka želela da mu ispriča o njenom projektu. On je slušao dok je pričala i divio se njenom malom licu. Mislio je o tome koliko je voli i koliko se topi iznutra dok ona priča.

Kada je došlo vreme da se plati račun, Dejvid je otišao od stola na sekund, a kada se vratio, pronašao je ovu poruku. Njegova ćerka je rekla da je bio neki stranac i pitao da li joj je to otac, onda je ostavio ovu poruku za nju.

U poruci je pisalo: "Radim u školi gde mnoge ćerke nemaju očeve, a one koje ih imaju nikada nisu doživele da ih on gleda i sluša - 100 odsto posvećene pažnje njoj kao što ste vi imali ove nedelje ujutru. Nemaš predstavu kakav vas dvoje dar dajete svim profesorima koji su odgovorni za edukaciju nje od sada pa do diplomiranja.""Molim vas nemojte da dozvolite da vaše dete ili neko koga volite moli za vašu pažnju kao što je moje dete činilo, neko dete neće moliti za to.", napisao je Dejvid na svom Fejsbuku.

Dejvid je u pravu - dajte deci svu pažnju jer to je postala retkost. Moramo da počnemo da vežbamo da budemo prisutni, a počnite sa svojom porodicom.(Boredom therapy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track