DA LI STE I VI PRIMETILI? Lik iz serije Simpsonovi krije veliku tajnu, gledaoci ga razotkrili!
Foto: Profimedia

OTKRIVEN

DA LI STE I VI PRIMETILI? Lik iz serije Simpsonovi krije veliku tajnu, gledaoci ga razotkrili!

Zanimljivosti -

Na popularnom svetskom sajtu pokrenula se diskusija u vezi "Simpsonovih", i čuvenog barmena Mo Sizlaka.

Gledaoci su posumnjali da mrzovoljni Mo zapravo zna da je Bart Simpson osoba koja njegov bar i njega maltretira šaljivim pozivima.

Jedan korisnik "Reddita" je pokrenuo teoriju tvrdeći da je Mo porodični prijatelj Simpsonovih koji je veoma usamljen i samo želi da usreći mladog Barta, te da se pravi da ne shvata ko ga zafrkava.

Dokaz za ovu teoriju mu je činjenica da Bart konstantno koristi isti glas i isti tip šale, a Mo uvek reaguje na način da šala uspe.

Kao primer navodi epizodu iz prve sezone Simpsonovih, kada Bart nazove bar i traži osobu pod imenom Al Koholik. Mo tada vikne: "Hej, je li tu Al Koholik?", iako je mogao da upotrebi i "gospodin Koholik" ili samo Al.

Iz "Huffington Posta" su odlučili da provere ovu teoriju kod Hanka Azarije, glumca koji pozajmljuje glas Mou i još nekim likovima u popularnoj seriji.

Glumac je ostao zatečen pitanjem, pa je i sam prevrteo neke scene u glavi, ali na kraju je ipak došao do drugog zaključka.

"Mislim da je Mo jednostavno takav kakav je i prikazan, mrzovoljan i bez mnogo strpljenja za decu. Rekao bih da nije baš najbistriji lik i da ga Bart zaista svaki put prevari. Barem ja tako zamišljam dok ga glumim", izjavio je Azarija.

(inedx.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track