FOTO SILIKONSKA VRAČARA: Svemir mi je poručio da povećam grudi, a evo kakvu KATASTROFU očekuje SVET!
Foto: Profimedia

Ima spritualne moći

FOTO SILIKONSKA VRAČARA: Svemir mi je poručio da povećam grudi, a evo kakvu KATASTROFU očekuje SVET!

Zanimljivosti -

Lejsi Vajld (46), ponosna vlasnica ogromnih silikonskih grudi, sada želi da iskoristi svoje atribute kako bi postala poznata vračara.

Pravim imenom Pola Terbet postala je poznata pošto je odlučila da postane osoba s najvećim grudima, zbog čega je više od 100 puta "otišla pod nož".

"Živela sam život glamuroznog modela i TV zvezde, ali nisam bila istinski srećna, morala sam da zavirim u sebe kako bih pronašla svoje pravo ja".

Lejsi ja odlučila da svoj glamurozni život modela zameni skromnim zanimanjem - spritualnog medija.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Pošto je pre dve godine upustila u ljubavnu vezu, sa sada već bivšim dečkom, šamanom Gregom, odlučila je da prigrliti svoje moći i kaže svetu za njih.

"Kao dete imala sam blizak susret sa smrću, mislim da je to razlog zašto danas posedujem spritualne moći. Otkad znam za sebe, pokušavala sam to da sakrijem, ali Greg me ohrabrio da pustim to iz sebe".

Lejsi tvrdi da odmah pri dodiru može da oseti da li je osoba zla ili bolesna."Ako dobijem poruku s druge strane, odmah je prenesem. Jednoj sam ženi rekla da bi trebalo da ode na mamografiju. Kasnije su joj dijagnostifikovali rak dojke. Rekla mi je da sam joj spasla život", ispričala je Lejsi.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Tvrdi da, osim što priča s duhovima iz prošlosti, može da vidi u budućnost."Japan će da doživi katastrofalan zemljotres. Svetom će da zavlada bolest koja će doći iz zemlje s crnim stanovništvom, a Vol Strit će doživeti veliki pad pre nego SAD izabere novog predsednika".

Iako su mnogi skeptični, Lejsi tvrdi da ne laže."Briga me ako netko misli da je ovo PR trik. Ja znam da posedujem poseban dar".

Bivši model vjeruje da su djeca naslijedila njezine moći."Moja ćerka kaže da vidi mrtve ljude. Dolaze joj i poveravaju joj se", tvrdi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track