(FOTO) NEVEROVATNA RAZLIKA: Ostavila je heroin pre 2 godine i sad je neprepoznatljiva
Foto: Printksin

8 meseci droge

(FOTO) NEVEROVATNA RAZLIKA: Ostavila je heroin pre 2 godine i sad je neprepoznatljiva

Zanimljivosti -

Jedna mama koja je postala heroinska zavisnica i koja je koristila drogu osam meseci svakog dana pričala je o tome kako se oporavila i podelila je neverovatnu fotografiju koja pokazuje njenu transformaciju.

Devojka (24) je na Reditu, pod korisničkim imenom DisregardThisOrDont, objasnila kako je postala zavisnica.Postavljena fotografija pokazuje koliko je štetan uticaj droga imala po njenu kožu i opšte zdravstveno stanje, a sada, posle 826 dana otkako se izlečila, izgleda drugačije u potpunosti.

Tvrdi kako je glavni krivac za sve njen dečko pored koga je svakog dana u periodu od osam meseci koristila heroin.Kada je konačno skupila hrabrost, priznala je svoju zavisnost sudiji zaduženom za slučaj starateljstva nad ćerkom i rekla je kako joj je potrebna pomoć.

"Pronašao mi je najbolje rešenje za rehabilitaciju. Oporavak je bio velika borba, a sada mi sve deluje samo kao ružan san. Mnogi ljudi iz mog okruženja ne znaju u kom sam problemu bila, ali sam osećala potrebu da svima priznam moju prošlost. Ta devojka na slici više nisam ja", objasnila je ona.

Njena fotografija ima dosta komentara na Reditu, a devojka se nada da će svojom pričom uspeti da pomogne barem jednom zavisniku da se izleči.

(mirror/24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track