Najnovije vesti

STRŠLJENOVI SPASLI ŽIVOT TAKSISTI: Lopovi ga vezali za drvo, a onda je ROJ krenuo u akciju!
Foto: Profimedia

Sreća u nesreći

STRŠLJENOVI SPASLI ŽIVOT TAKSISTI: Lopovi ga vezali za drvo, a onda je ROJ krenuo u akciju!

Zanimljivosti

Roj stršljenova spasao je jednog taksistu u Poljskoj kome su dvojica mladića preteći nožem uzeli novac, strpali ga u prtljažnik taksija, odvezli u šumu, i na njihovu nesreću vezali za drvo iz koga su izleteli stršljenovi.

Taksista u Đeržonovu na jugozapadu Poljske povezao je 2. oktobra dvojicu mušterija, ali umesto uobičajene vožnje pokazalo se da su mladići lopovi koji su mu preteći nožem oteli ceo pazar, strpali ga u prtljažnik, odvezli u šumu, naredili da izađe i vezali ga za drvo.

Munjevito se, međutim, iz duplje u drvetu na njih sručio roj stršljenova, gnevnih što ih uznemiravaju i lopovi su pobegli glavom bez obzira u automobil ne mareći više za taksistu kojeg su opljačkali.

Pokoju žaoku zaradio je i taksista, ali uspeo je nekako da se oslobodi i dotetura do prvog naselja, odakle su ga prebacili u bolnicu.

Dvojicu lopova koji su žrtvu vezali za drvo nastanjeno stršljenovima za samo nekoliko dana potrage pronašla je i uhapsila policija u Valbžihu, a zbog toga što su osim pljačke planirali i da muče žrtvu preti im sada do 15 godina zatvora.

Foto Dado Đilas
Foto Dado Đilas

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...