KASANDRA SE UPUSTILA U NEVEROVATNU AVANTURU: Ima 27 godina i prva je žena koja će obići CEO SVET
Foto: Printskrin/Fejsbuk

obišla 180 država

KASANDRA SE UPUSTILA U NEVEROVATNU AVANTURU: Ima 27 godina i prva je žena koja će obići CEO SVET

Zanimljivosti -

Kasandra Depekol je devojka koja se upustila u veliku avanturu: put oko sveta. Devoka iz Konektikata je put započela 15. jula prošle godine, kada je imala 25 godina.

Kasandra je za 15 meseci obišla čak 180 država putujući avionom 254 puta.

Njen plan je da postane prva žena u istoriji koja je posetila 196 zemalja na svetu, a svoju misiju planira da okonča u narednih 45 dana.

Oduvek je želela da putuje svetom i poseti svaku zemlju na planeti, kako bi naučila više o različitim tradicijama, istoriji, kulturi, religiji, kao i ljudima.

Put oko sveta doneo joj je dosta avantura i veliki broj poznanstava.

Njen hobi nije ni malo jeftin. Do sada ju je ovo zadovoljstvo koštalo oko 200 hiljada dolara. Srećom, veći deo sume pokrili su sponzori. Hoteli joj pružaju smeštaj, a ona zauzvrat na svojoj Instagram stranici objavljivala fotke smeštaja i tako ih reklamira.

Kasandra na Instagramu ima preko 35 hiljada pratilaca.

Ova mlada devojka želi svima da dokaže da je žena sposobna da sama putuje po svetu, ali uz to želi da postavi i rekord po broju zemalja koje je posetila jedna dama. U svakoj zemlji se zadrži nekoliko dana. Za sada nije bila u Srbiji, ali posetila je komšiluk. Kasandra je bila oduševljena Mostarom, a dopao joj se i Sveti Stefan.

(boredpanda.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track