IZ GODINE U GODINU LAŽETE SEBE: 7 novogodišnjih ODLUKA koje se NIKADA ne ispune!
Foto: Thinkstock

IZ GODINE U GODINU LAŽETE SEBE: 7 novogodišnjih ODLUKA koje se NIKADA ne ispune!

Zanimljivosti -

Poenta novogodišnjih odluka je da poradite na sebi i učinite da vam život bude mnogo srećniji i ispunjeniji.

Svi ljudi su srećni što Nova godina dolazi, samo da bi mogli da počnu neke stvari ispočetka i zato što ih sigurno na drugoj strani čeka nešto bolje.

Verovatno ste svi jednom iskusili momenat kada shvatite da sve što ste isplanirali polako pada u vodu. Fokusirajte se na nešto što znate da možete da ostvarite, umesto što ponavljate šablon od ovih 7 odluka:

1. "Zaljubiću se ove godine"

Neke stvari prosto ne možete da planirate. Umesto da silite nove veze, poradite na sebi i sigurno će se vaš susret sa voljenom osobom desiti spontano.

Profimedia
Profimedia

2. "Ići ću u teretanu svaki dan"

Kada vežbate bolje spavate, vodite zdraviji život i koncentracija vam je bolja. Ali tako što pravite plan, zapravo loše utičete na svoju mentalnu sliku o teretani. Postaće vam dosadno da idete ili će vam to biti mučenje.

Shutterstock
Shutterstock

3."Neću više jesti hleb"

Na kraju ćete završiti tako što ćete se prejedati brzom hranom, od prevelike želje za hlebom. Najbolje bi bilo da se loših navika laganije odričete, pa da prvenstveno pređete na hleb sa manje ugljenih hidrata.

Profimedia
Profimedia

4. "Izgubiću 5 kilograma"

Umesto što patite za savršenim telom, fokusirajte se na vaš um, a na taj način ćete prihvatiti sebe i lakše raditi na svom telu.

Profimedia
Profimedia

5."Biću manje teskoban/na"

Svaka osoba je pomalo anksiozna, ali tako što govori sebi kako se to sledeće godine neće dešavati, samo stvara goru situaciju. Suočite se sa tim da je normalno što osećate anksioznost i polako se borite sa njom.

Profimedia
Profimedia

6. "Skinuću salo sa stomaka"

Ne morate da se zamarate savršenim telima koje vidite u časopisima, jer je salce na stomaku sasvim normalno. Svaka žena ga ima, pa biste i vi mogli da ga prihvatite.

Thinkstock
Thinkstock

7. "Ući ću u stare farmerke"

Rešite se tih farmerki što pre, jer nećete ispuniti ni tu novogodišnju odluku.

Profimedia
Profimedia

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track