KINESKA GODINA PETLA MOŽE VAM DONETI BOGATSTVO: 1 rečenica koju vaš znak treba da ponavlja
Foto: Profimedia

KINESKA GODINA PETLA MOŽE VAM DONETI BOGATSTVO: 1 rečenica koju vaš znak treba da ponavlja

Zanimljivosti -

Po prognozama, 2017. godina biće ispunjena radom ali i obiljem! Kakve su prognoze za uspeh vašeg horoskopskog znaka? I koja afirmacija će najbolje delovati za vas? Pročitajte...

Kineska godina Petla koja je juče dočekana vatrometom i proslavama biće ispunjena obiljem, ali najavljuje i važnost napornog rada, tačnosti i dobre organizacije, piše Lovesensa.Ako ste rođeni u znaku Zeca, čeka vas godina ispunjena frustracijama, ali svi problemi će se rešiti. Tigrovima sledi period tenzija i pojačane anksioznosti za koju, ipak, itekako ima leka.

Kakva je preciznija prognoza za vaš znak horoskopski znak i koja afirmacija može da vam donese najveći uspeh, boljitak i bogatstvo, pročitajte OVDE. PROČITAJTE JOŠ:Kineski horoskop i zvezdani zapisi u godini Petla: pogledajte šta vaš znak očekuje u Kineskoj novoj 2017. godiniKratki horoskop astro intuicije: tri najvažnije stvari koje vaš znak očekuju u 2017. godiniFeng shui savetuje: ove boje doneće vam sreću u Kineskoj novoj godini (28. januar 2017. - 18. februar 2018.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track