ISPOVEST ZAVISNIKA OD SLAGALICE: Igram na ženinom, kevinom, taštinom i svom FB PROFILU!
Foto: Profimedia, Printscreen/FB

ISPOVEST ZAVISNIKA OD SLAGALICE: Igram na ženinom, kevinom, taštinom i svom FB PROFILU!

Zanimljivosti -

Kviz "Slagalica" na Fejsbuku postao je potpuni fenomen poslednjih godina. Igra ga više stotina hiljada korisnika ove društvene mreže!

"Nemam neke određene omiljene igre. Možda, recimo, "Ko zna, zna" i "Asocijacije", rekao je S.S. iz Novih Banovaca i priznao da se ne zadovoljavaju da odigraju samo ograničen broj partija dnevno na svom profilu, te koristi i tuđe.

"Igram i na ženinom, kevinom i taštinom profilu, a kad deca porastu, i na njihovom ću", uz osmeh je rekao.

Kaže da ima jedna igra koja ga posebno nervira, međutim - nije želeo da otkrije koja. Za razliku od mnogih koji kukaju zato što se svakodnevno sreću sa "prevarantima" koji koriste popularnu "ludaru" da bi nesportski došli do pobede, ovaj mladić kaže da sam tim nema problem.

"Bitno mi je da jurim rejting na listi. Zato i igram, da budem prvi!", jasno poručuje S.S i neskromno dodaje.

"S prijateljima ne igram, jer bi ih, inače, "razbucao". Ne postoji nijedna igra na Fejsu koju volim više od "Slagalice". Lj. M, "slagaličar" iz Malog mokrog luga, rekao je da krene sa Slagalicom rano kako bi razbudio mozak.

"Slagalicu na Fejsu igram četiri-pet godina. Omiljene igre su mi "Ko zna, zna" i brojevi, to ne mogu da "omašim". Za razliku od tog vašeg prvog, iz Banovaca, ja igram samo sa svog profila. Suviše sam lenj da bih otvarao još neki. Da me bilo šta nervira kad je Slagalica u pitanju, batalio bih to odavno. Prevaranata ima svugde. Srbija je ovo, brale". Tako mozak nateram da šljaka čim se probudim, a rejting dolazi sam po sebi. Ne volim da igram sa prijateljima, nije mi to neki gušt, a da li nešto volim više od Slagalice", otkrio je.

Foto Shuteerstock
Foto Shuteerstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I to se dešava: Najpoznatiji gafovi u najpopularnijem kvizu Slagalica

Srbija Danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track