TATA SVOJIM GESTOM ZAPALIO INTERNET: Pozvala ga bivša žena, a njegov odgovor ima 350.000 lajkova!
Foto: Printscreen/facebook

Bivši muž za primer

TATA SVOJIM GESTOM ZAPALIO INTERNET: Pozvala ga bivša žena, a njegov odgovor ima 350.000 lajkova!

Zanimljivosti -

Njegov postupak nije nimalo neočekivan, ali je svojim obrazloženjem "kupio“ mnoge korisnike društvenih mreža

Brendon Kampenter sa Floride je tata koji je svojim gestom učinio da ga ljudi širom sveta vole.

Naime, njemu je bivša supruga javila da im je ćerka bolesna zamolivši ga pritom da svrati do apoteke i kupi joj lek. Kada je svratio do njih, primetio je da im je frižider potpuno prazan, pa je rešio da učini nešto po tom pitanju.

Njegov postupak nije nimalo neočekivan, ali je svojim obrazloženjem "kupio“ mnoge korisnike društvenih mreža.

"Majka mog deteta radi puno radno vreme i brine o našoj ćerki. Plaća kiriju, sve račune i otplaćuje auto. Danas sam odlučio da im napunim frižider kako bi imale hrane za nekoliko nedelja. To što nismo zajedno ne znači da nisam tu za nju kada joj zatrebam. Kada je ona dobro onda, onda znam da će brinuti o našem detetu najbolje što može i to me čini srećnim“, napisao je ovaj osećajni tata na Fejsbuku uz fotografiju računa iz marketa.

"Neki od vas verovatno misle da treba dete obezbediti i koga briga za majku. Odrastite i preuzmite odgovornost za svaki aspekt vašeg života“, završio je on.

Njegov Fejsbuk status izazvao je neverovatnu pažnju, pa je podeljen preko 200 hiljada puta. Među komentarima našli su se oni koji ne dele baš njegovo mišljenje, ali ima onih koji ga u potpunosti podržavaju.

"Mislim da svaki muškarac treba da razmišlja na taj način. Ako se dvoje odraslih rastanu ne znači da ne treba da se ponašaju zrelo u odgajanju dece. Ovaj čovek je neverovatan jer je shvatio da ta žena brine o njegovoj ćerki, to je mnogo više od toga da budeš dobar otac svom detetu. Alpauz za džentlmena“, samo je jedan od pozitivnih komentara.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog čega je uspostavljanje granica važno u vaspitanju dece

(bulevar. b92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track