NAUČNICI KONAČNO DOKAZALI LJUBITELJIMA STRIPOVA: Evo koji superheroj je NEUNIŠTIV!
Foto: Profimedia

Najjači ikada

NAUČNICI KONAČNO DOKAZALI LJUBITELJIMA STRIPOVA: Evo koji superheroj je NEUNIŠTIV!

Zanimljivosti -

Svi obožavatelji stripova su se u nekoj prilici zapitali koji je superheroj skoro nepobediv, bilo da je on deo kolekcije Marvelovih likova ili pak DC Komiksa.

Ko je superheroj koji bi pobedio u svakoj tuči?

Koga biste vi izabrali ako vam je potreban lični telohranitelj? Mnogi su iznosili svoja mišljenja o najjačem od najjačih, a sada su i naučnici potvrdili ko je zapravo on. To je ptica? To je avion? Ne, to je Supermen!

Supermen je najbolji superheroj i definitivno je da niko ne može protiv njega. Naučnici sa Univerziteta Lester su proveli poslednjih sedam godina dokazujući da je ovaj superheroj, koji potiče sa planete Kripton, najjači. Ovaj zaključak, do koga su mnogi došli nakon gledanja filmova Kristofera Riva, naučnici su potvrdili tako što su analizirali njegove moći i slabosti.

Sposoban je za bilo šta, može da leti, brži je od vetra i jači od lokomotive. Poseduje osetljiva čula sluha i vida, te može videti i infracrvene zrake. Ima i rendgenski vid, a neranjiv je na nemagične napade. Jedina slabost mu je mineral kriptonit, ali ako njega nema, onda nema nikoga jačeg od Supermena. On pobeđuje negativce uspevajući da mu frizura ostane savršeno zalizana. A pored svega toga, on je običan čovek koji radi kao novinar. Možda ga je ipak ta činjenica dovela na prvo mesto.

Na ovoj listi iza Supermena se nalaze tri popularna Marvelova lika, koja su takođe deo sveta filma, a reč je o Vulverinu, Mistik i Toru. Vulverinu drugo mesto omogućuju skelet od adamantijuma, sposobnost da se isceli i činjenica da je imun na svaku vrstu bolesti. Ako bi neko želeo pak telohraniteljku, onda je najbolji izbor Mistik, koja zauzima sledeću poziciju. Ona ima mogućnost da upravlja svojim genima i da se isceli. Mistik je najbolje rangirana superherojka, a takođe poseduje sposobnost metamorfoze, što otvara mnoge nove opcije. Iza Mistik se nalazi Tor. Da je jak kao što je lep, možda bi bio i prvi, ali ovako, nordijski plavokosi lepotan ostaje tek na četvrtom mestu.Najveće razočaranje je Betmen. On je najlošije pozicioniran u čitavoj grupi. Iako vlada različitim veštinama i poseduje najsavremenija čuda tehnologije, on je zapravo običan čovek i ne poseduje nikakvu supermoć. Mada, za one koji nisu previše zahtevni, i dobri stari Betmen bi bio dobar izbor za telohranitelja.

redinfoportal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track