PAZITE SE, KREĆE NOVI PAKAO! Saturn je retrogradan! Spremite se na ove 4 UŽASNE stvari! BIĆE TEŠKO!
Foto: Profimedia

Nema kraja haosu

PAZITE SE, KREĆE NOVI PAKAO! Saturn je retrogradan! Spremite se na ove 4 UŽASNE stvari! BIĆE TEŠKO!

Zanimljivosti -

Merkur je postao direktan ove nedelje zbog čega su mnogi odahnuli, ali to ne znači da smo se izvukli jer se i dalje nalazimo u sredini retrogradnog Saturna koji traje sve do 21. avgusta.

Saturn vlada samodisciplinom i odgovornošću. Kada je retrogradan, on nas primorava da prihvatimo odgovornosti koje smo izbegavali.

Do avgusta ćete imati osećaj kao da vas neko testira kako bi se postarao da ste spremni da se suočite sa velikim životnim izazovima koji su pred vama. Lekcije koje ćete u ovom periodu naučiti biće neprocenjive.

Kurir dnevni horoskop za 13.05.2017.

Ovo su sve načini na koje će retrogradni Saturn uticati na vaš život:

Usporiće vam napredak

Bilo da je u pitanju poslovni ili ljubavni život, imaćete osećaj da vas neka spoljna sila usporava.

Ako ste pokušavali da se dovedete u bolju formu, možda ćete osetiti manjak motivacije koja vas sprečava da postignete zadate ciljeve.

U slučaju da ste razmišljali da tražite povišicu na poslu, postoji šansa da će vam se javiti osećaj da je sav vaš trud uzaludan i da ga niko ne primećuje.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Osećaćete se sputano

Brojne okolnosti (unutar ili izvan vas) će vam možda dati osećaj kao da su vam izbori suženi i zbog toga ćete se osećati kao da ste zaglavili na poslu ili u vezi u kojoj niste srećni.

Ipak, imajte na umu da i dalje imate slobodu da donosite životne odluke i odaberete da li ćete ostati ili otići.Zapitajte se da li postoji razlog koji vas sprečava da odete.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Stres u ljubavnom životu

Ovaj retrogradni Saturn će posebno pogoditi ljubavni život mnogih zbog komplikovanih aspekata između Venere i Saturna. Veze mogu postati izvor frustracije i ostaviti vas bez prekopotrebne energije.

Važno je da zapamtite da provodite kvalitetno vreme sa sobom kako biste sprečili ovo, ali pokušajte da pronađete balans između samoće i vremena koje ćete provesti sa ljudima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Finansijska nesigurnost

Ponovo, zbog odnosa između Venere i Saturna, može doći do finansijskih nesigurnosti. Izbegavajte bezobzirno trošenje novca.

Naporan rad, usredsređenost, strpljenje i dobar tajming su ključne stvari koje su vam potrebne da dostignete nivo finansijske bezbednosti koji želite.

Ako vam se učini da ste u bezizlaznoj situaciji, samo nastavite napred. U ovom periodu važno je da znamo da je potrebno malo više vremena kako bismo usavršili veštine na kojima radimo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track