Najnovije vesti

NE ODGOVARAJ NIKAD NA OVE PORUKE: 3 SMS koja šalju samo ludaci i manijaci
Foto: Profimedia

Oprezno

NE ODGOVARAJ NIKAD NA OVE PORUKE: 3 SMS koja šalju samo ludaci i manijaci

Zanimljivosti

Većina devojaka kad-tad dobije nešto ovog tipa u inboks, bilo da je reč o SMS ili društvenim mrežama.

Ne odgovaraj na njih, jer budi sigurna da niko normalan nikada ovako nešto ne bi poslao devojci. Šalju ih samo seksualni manijaci i ludaci.

Ako si ovo dobila u inboks, ne odgovaraj, ne pokušavaj da se napraviš pametna, ne provociraj budalu, blokiraj ga...

Kako si?

Možda nije lud, ali je definitivno neprilagođen i definitivno ga zaista ne zanima kako ti je zdravlje. Ako ovakvom rečenicom pokušava da započne dopisivanje sa tobom, frajer apsolutno nema ni mašte ni šlifa. Na tebi je da odlučiš da li ćeš da nastaviš konverzaciju, ali u 99 odsto slučajeva se ispostavi da ovakav nema ništa ni pametno ni lepo da ti kaže i da će ti se, ako mu samo daš povoda, nakačiti kao krpelj.

Pošalji mi neku slikuNakon prvih par poruka koje su ti delovale sasvim normalno, kao grom iz vedra neba stiže SMS ovakvog sadržaja?Nema ničeg lošeg u tome da frajer sa kojim izlaziš želi da ima tvoju sliku uz sebe, ali kada ti to traži neko koga pošteno nisi ni upoznala, znaj da nemaš posla sa normalnom osobom.

Šalje ti svoju sliku na kojoj je polu – obnaženKod ovoga zaista nema dileme. Ovo je “penis u inboks” tip frajera. Sa njim nema nikakve priče, ni argumenata. Smaraće te rečenicama tipa “Tako si lepa”, “Kako te želim” i slično, a svaki tvoj pokušaj da ga otkačiš na finjaka urodiće samo njegovim daljim navaljivanjem ili navalom besa u kome će te nazivati pogrdnim imenima.

Ako ti se često dešava da ostaviš broj nekome, pa se kasnije ispostavi da si se žešće zeznula, počni ozbiljno da preispituješ sebe, jer činjenica da nekako uvek u gomili frajera potrefiš manijaka govori da imaš veliki problem sa procenjivanjem ljudi i neke nerešene psihološke probleme koje te iznova vuku sumnjivim muškarcima.

Na društvenim mrežama je stvar malo drugačija. Kako bi izbegla ovakve poruke pažljivo biraj prijatelje i ograniči privatnost profila, a dokazane budale stavi na block. Takođe, nikada ne stavljaj svoju adresu, mejl, telefon, broj lične karte, podatke o lokacijama na društvene mreže.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

BesnoPile

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kako zaštiti decu od “Plavog kita”?

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...