(VIDEO) DEVOJKA PADA S LITICE, ON SKLANJA NOGU I PUŠTA JE U PONOR: Sada su otkriveni detalji događaja zbog koga je PLANETA ZANEMELA!
Foto: Printscreen YT

DOGAĐAJ O KOM SE DUGO POLEMISALO

(VIDEO) DEVOJKA PADA S LITICE, ON SKLANJA NOGU I PUŠTA JE U PONOR: Sada su otkriveni detalji događaja zbog koga je PLANETA ZANEMELA!

Zanimljivosti -

Prošlogodišnji video-snimak na kom se moglo videti kako devojka pada sa litice u more uznemirio je javnost. O ovom snimku se dugo polemisalo, a tada se nije znao ni identitet devojke niti da li je zaradila neke povrede nakon pada. Međutim, konačno se zna prava istina!

foto: Printscreen YT

Mnogi se sećaju trenutka kada devojka namerava da skoči u more, ali počinje da okleva u poslednjem trenutku. Međutim, tada počinje da proklizava, a u želji da se zadrži na kamenu, hvata se za stopalo muškarca koji je sedeo pored nje. Ono što je mnoge šokiralo je reakcija muškarca koji povlači svoju nogu i devojku pušta da pada.

Muškarac koji je napravio snimak zove se Aleksandar Tihomirov, a otkrio je da je žena sa snimka njegova bivša supruga i ruski model Meri Šum. Čovek koji je odbio da joj pomogne je poznati ruski režiser Džej Alvarez.

"Meri nakon pada sa stene nije ništa slomila, ali je povredila stopala, zadnjicu i leđa. Otišli smo nakon toga u bolnicu, nije mogla nekoliko dana da hoda. Ali je na kraju sve bilo dobro“, rekao je njen bivši suprug. Mnogi su osudili režisera koji je odbio da pomogne Meri, a Tihomirov je objasnio da Alvarez nije bio kriv.

My sun ) #MaryShum

A post shared by MARY SHUM (@mary_shum_) on

"Nije pomerio nogu zato što je kreten, već će sve odigralo u sekundi“, rekao je.

Dva meseca kasnije Šam i Tihomirov su se razveli, a u braku su dobili jedno dete.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Uhvatio ajkulu golim rukama! Niko ne može da veruje šta je uradio ludi Amer!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track