(VIDEO, FOTO) VENČALI SE U GRADSKOM PREVOZU: Ovako nešto do sada nije viđeno! Rekla je DA u nikad većoj gužvi!
Foto: PrintScreen

ORIGINALNI

(VIDEO, FOTO) VENČALI SE U GRADSKOM PREVOZU: Ovako nešto do sada nije viđeno! Rekla je DA u nikad većoj gužvi!

Zanimljivosti -

Par iz Njujorka venčao se u istom gradskom autobusu u kojem se susreo još pre 13 godina. Pedesetak zvanica i iznenađeni putnici prisustvovali su svečanom činu ženidbe Osvalda Himeneza (41) i Kare Malins (35) u autobusu M14, koji je sretne mladence spojio 2004. godine.

Na ideju je došao Himenez i, očekivano, oduševio odabranicu svog srca. Nakon venčanja, mladenci su razmenili prigodne reči i raznežili sve prisutne.

"Nosila sam štikle od gotovo 13 centimetara, u kojima nije baš udobno hodati. Nekoliko puta sam zamalo pala", priča kroz smeh Kara i nastavlja:

"Bilo je predivno, došli su svi naši najdraži ljudi i uveličali najlepši dan u našem životu."

Iako za većinu parova gradski autobus nije mesto za venčanje iz snova, Osvaldo i Kara su presrećni. Mladoženja je People-u ispričao kako ju je primetio u srećnom autobusu.

"Oduševila me svojom samouverenošću. Svideo mi se njen stil i prvo što mi je prošlo kroz glavu kad sam je video bilo je", želim je oženiti. Eto, to sam i uspeo.

Wedding overload but keep getting more good pics ? #okny2017

A post shared by K-H?LE (@karamelloooo) on

Kara je tog dana sišla na svojoj stanici, no Osvalda je sreća ipak pomazila. Naime, sudbinski su se susreli samo pet sati kasnije u lokalnom kafiću, gde joj je Osvaldo prišao i za nagradu dobio njen broj. Kako to već ide, bolje su se upoznali, ubrzo i prohodali, a u martu 2015. pala je prosidba.

Na zabavi se skupilo 200-tinjak zvanica koji su dugo u noć slavili ljubav Kare i Osvalda, a novopečeni supružnici su već iduće jutro otputovali na medeni mesec u Egipat.

Married my best friend yesterday ✨????✨? #okny2017

A post shared by K-H?LE (@karamelloooo) on

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NESVAKIDAŠNJA SVADBA U SRBIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track