Najnovije vesti

OVIH 5 STVARI U KUĆI OTKRIVA DA STE SIROMAŠNI: U Srbiji misle da je to čist luksuz, ali...
Foto: Profimedia

RAZOČARAĆETE SE

OVIH 5 STVARI U KUĆI OTKRIVA DA STE SIROMAŠNI: U Srbiji misle da je to čist luksuz, ali...

Zanimljivosti

Danas, sa ekspertima za sve i svašta na svakom koraku, ekspert za manire je najmanje čudna stvar za koju smo čuli. A jedan od tih eksperata je Vilijem Henson koji je rešio da objasni koji su to predmeti u vašem stanu koji odaju da ste bez prebijene pare.

Naime, svi misle da je ovakva posteljina vrhunac luksuza - ekspert otkriva da to odaje da nemate ni dinara u džepu.

"Većina ljudi misli da je satenska posteljina, naročito crna, vrhunac luksuza, a zapravo je vrhunac neukusa. Posteljina treba da bude kvalitetna, od pamuka, lana ili mešavine oba. Svila i saten su za prostake i umišljene plejboje", kaže Henson, i na to nemamo šta da dodamo. A onda je proširio spisak:

foto: Profimedia

PLIŠANI MEDVEDIĆI

Mislite da je baš slatko što i dalje čuvate svoje uspomene u vidu plišanih životinja? Henson se ne slaže, a kaže da je vrhunac neukusa kada neka od tih životinja u šapama drži srce, cveće i ljubavne izjave.

foto: Profimedia

VELIKA OGLEDALA

"Ogromna ogledala na neuobičajenim mestima su vulgarna. Ona vrište da ste narcis, i ne samo to. Nije se još rodila osoba koja je postavila ogledala na plafon spavaće sobe, a koja zaista izgleda tako dobro kako misli da izgleda. Zapravo, što je veće ogledalo, to je obično osoba ružnija", tvrdi ovaj ekspert.

foto: Profimedia

NAMEŠTAJ OD STAKLA

Sada je već jasno da Henson ima veliki problem sa reflektujućim površinama, a evo šta kaže ovim povodom.

"Održavanje takvog nameštaja je takva gnjavaža da o tome ne vredi ni razmisliti, a kamoli kupiti to. Uostalom, takav nameštaj je rezervisan samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagoni", savetuje ekspert.

foto: Profimedia

GOMILA JASTUKA

"Očigledno je da ste sebi jednom priuštili letovanje u Dubaiu pa ste puni utisaka. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste bedniji", zaključio je on na kraju.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/indy100.com)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...