SPREMITE SE ZA PROMENE, POČINJE VLADAVINA JARCA: Evo šta nam donosi na poslu, a šta u ljubavi!
Foto: Shutterstock

VELIKO OLAKŠANJE

SPREMITE SE ZA PROMENE, POČINJE VLADAVINA JARCA: Evo šta nam donosi na poslu, a šta u ljubavi!

Zanimljivosti -

Preživeli smo retrogradni Merkur i zimsku kratkodnevicu i sada spremni ulazimo u period vladavine Jarca, a evo šta nam to donosi!

Veliko olakšanje nakon retrogradnog Merkura predstavlja ulazak Saturna koji je vladaoc Jarca u njegovu kuću gde će se zadržati tri godine i svima nama donosi nove početke.

Bilo je jako teško preživeti decembar sa svim problemima koje je Merkur svojim retrogradnim hodom izazvao. Sada je vreme da malo dođemo do daha. U toku ove godine imali smo priliku da sagledamo stvari onakve kakve su, a ne kakve bismo mi želeli da one budu.

Sada smo na potpuno drugom mestu i vidimo svetlo na kraju tunela. Jarac i Saturn vole da grade zajedno. Ponekad moramo da se zaustavimo i shvatimo da naporno radimo zbog posla ili zbog poslovnih ciljeva.

foto: profimedia

Prošla godina je bila drugačija, ali bili smo i mi. Nije čudno što svakog dana kako se bliži kraj meseca čujemo neke nove istine ne samo o tome ko smo mi zapravo već i o tome kakvi su naši izbori i odluke zapravo.

U ovom periodu učimo mnogo lekcija, pa ćemo u Novu godinu da uđemo sa znanjem kako da stvari uradimo drugačije. Ovo znači i da se polako spremamo za ono što sledi, a što smo priželjkivali sve vreme.

Najveći uticaj osetićete na poslovnom polju. Bilo da je u pitanju promena posla ili unapređenje, nova romantična veza ili obavezivanje – sve je moguće. Nemojte se iznenaditi nenadanim trudnoćama i zajedničkim životim nekih parova u vašoj blizini.

Ne treba da vas iznenadi kada počnete da dobijate pozitivne vesti i shvatite da se život kakav želite upravo odvija pred vašim očima. Sve to vam donosi uporni Jarac, s toga uživajte u januaru.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Shutterstock)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 25.12.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track